Orangerie DenBosch header 7
Orangerie DenBosch header 7

Alles is mogelijk bij de Orangerie

HoofdbeeldORA

Maak het persoonlijk

Een mooie locatie is de basis voor elk event. Het bepaalt de sfeer en geeft een unieke indruk mee aan je gasten. Om jouw event in de Orangerie ook persoonlijk te maken en een mooie invulling te geven, denken wij graag met je mee. Van welkomstdrankje tot de bloemetjes op tafel en alles ertussenin. Alles is mogelijk!

Event styling | Concept & Moods | Eten & Drinken

Neem direct contact op!
1800 500
1800 500

Een historische kerk met een verhaal

Orangerie Hutten 1400
Orangerie Hutten 1400

De plattegrond van de orangerie

Waarom de Orangerie voor jouw meeting of event?

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Orangerie banners 2
Orangerie banners 2

Jouw event
In de Orangerie?

Contact

073 614 87 01

Mail ons

Kom langs!