Orangerie DenBosch header 4
Orangerie DenBosch header 4

Creëer de mooiste herinneringen voor later

Orangerie Hutten SAP

Maak het bijzonder!

Heb je iets te vieren en wil je er écht een bijzonder feest van maken? Samen maken we er een unieke dag van voor jou en je gasten. Wij regelen alles, zodat je zelf ook kunt ontspannen en genieten.

Mooie momenten

In de Orangerie in Den Bosch maak je van jouw mooie momenten een onvergetelijke gebeurtenis.

Huwelijksfeest | Studentengala | Feestavond

Neem direct contact op!
Orangerie banners 2
Orangerie banners 2

Jouw feest in de Orangerie?

Hoe organiseren we samen het beste event?Prettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het event en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het event tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie event tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk event van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het event evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd event?

Orangerie Den Bosch Styling header
Orangerie Den Bosch Styling header

JOUW EVENT
GEHEEL OP MAAT GESTYLED?

Impressie

Waarom de Orangerie voor jouw meeting of event?

Beoordeling door onze gasten

Orangerie, 's-Hertogenbosch

8.6
Maximale score is 10. Gebasseerd op 98 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.
Gasten geven ons gemiddeld een:
  • Gastvrijheid manager 8.7
  • Gastvrijheid samenwerkers 8.5
  • Gastvrijheid koks 6.6
  • Kwaliteit culinair 8
  • Locatie 9
  • Styling en inrichting 8.6
  • Entertainment 5
Contact

073 614 87 01

Mail ons

Kom langs!