header food 039 n mood maker

Bedrijfscatering

Pop-up concepten
een feestje op iedere locatie!

Food 039 nMoodmaker wafel 2

Een bijzondere lunchtraktatie

Met de pop-up concepten laten we lunchgasten op een originele manier kennis maken met diverse heerlijke foodconcepten. We maken van de lunch een waar feestje! Wat dacht je van ….

Food 039 nMoodmaker tosti 2

Keep on toasting

Mini tosti's met onze heerlijke producten. Verrassende combinaties met onder andere peer en Brabantse plaatham of een tosti met Volwaard kip, appel en paprikachutney. Er is keuze uit 3 verschillende soorten. Kies je favoriete smaken en onze samenwerker zal de tosti's ter plekke bereiden.

Food 039 nMoodmaker sappen 5

Juice bar, the raw chemist

Gezonde groente en fruit sappen boordevol vitamines. Een buffet vol super verse groenten en fruit waar de meest te gekke sappen mee gemaakt kunnen worden. Door middel van twee krachtige fruitjuicers kan men kiezen uit een 4-tal smaakvolle combinaties, maar het is ook mogelijk om zelf te gaan mixen. De basis is 1 soort groente en dan mixen maar met verschillende soorten fruit. Creëer je eigen smaaksensatie en boost your energy.

Food 039 nMoodmaker pasta 4

Festa della pasta

Onze samenwerker bereidt alle gerechten rechtstreeks voor je neus. Je eigen en favoriete pasta, aangepast aan jouw persoonlijke smaak kun je zelf samenstellen. Alle groenten zijn vers van onze helden en onze sauzen huisgemaakt door onze koks.

Food 039 nMoodmaker wafel 4

Belgische wafels, incredibly delicious

De heerlijke geur van vers gebakken wafels verspreidt zich al snel als de eerste wafels gebakken worden. Binnen de kortste keren ruikt dan ook heel de ruimte naar deze Belgische lekkernij. Onze wafels bevatten 40% minder suiker dan een traditioneel recept en zijn heerlijk als tussendoortje of als snack. Het wafel-concept is één van de populairste concepten. Talloze toppings voor heerlijke combinaties en variaties met vers fruit, chocolade, verse slagroom en poedersuiker.

Impressie

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs