ONTDEK HET VERHAAL
VAN ONZE BOEREN
& LEVERANCIERS

Sla Lierop BW 6

Alleen het beste
dat we in huis hebben

We hebben gelukkig veel invloed op welke ingrediënten we gebruiken en hoe we producten samenstellen. Voor ons huislabel kiezen we heel bewust de leveranciers van onze ingrediënten uit. 

We willen weten waar onze ingrediënten vandaan komen, wie ze gemaakt heeft en vooral onder wat voor omstandigheden ze geproduceerd zijn. Zo kunnen we je een transparant en eerlijk verhaal vertellen, want weten waar je voor kiest, dat vinden we belangrijk! Doordat we de logistiek en keuken geheel in eigen beheer hebben, kunnen we de hele keten op deze manier beheren. 

Meer lezen over onze werkwijze
De Linde Honing 3 BW

Onderscheidende producten
met een goed verhaal

We werken samen met ruim dertig lokale, duurzame boeren en telers. Het vlees en de zuivel komen van boeren die elke dag met passie en liefde werken aan het verbeteren van het dierenwelzijn. Zo weten we van welke runderen ons vlees komt, we volgen het van grond tot mond! Om dezelfde reden kiezen we bewust voor Rondeel eieren en Volwaard kip. We weten zeker dat de dieren een goed leven hebben (gehad). Daarnaast vinden we het belangrijk om de aarde zo min mogelijk te belasten voor de productie van onze ingrediënten. Bij het kiezen van de telers voor onze groenten en fruit kijken we daarom kritisch naar de manier waarop zij produceren. Ook gebruiken we zoveel mogelijk ingrediënten van dichtbij. Wat niet uit de buurt komt, zoals koffiebonen, cacao, sinaasappels en bepaalde vissoorten halen we van verder, maar we weten altijd van wie ze komen en hoe de producent werkt. We streven naar zo min mogelijk foodmiles per product: maximaal 500 kilometer van producent tot jouw bord!

Bekijk onze producten

Een boer of leverancier van Hutten word je niet zomaar! In de producten van onze boeren zijn geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen en onnatuurlijke E-nummers verwerkt, waardoor de producten 100% natuurlijk zijn en een hoge voedingswaarde bevatten. Met minder zout, minder suikers en het gebruik van betere vetten. Onze boeren bezitten een gemeenschappelijke eigenschap: ze hebben liefde voor het vak!

Ontmoet onze boeren & leveranciers

PH tomaten 1800x550
PH tomaten 1800x550

Ontdek onze producten
en hun verhaal!

Contact

0413-366 633

Mail ons

Kom langs