DE SMAAKMAKERS
VAN HUTTEN

Samenwerkers Hutten stretch width808 height606 crop x44y50 compression50

HUTTEN KOOKT VOOR JOU!

Traditionele recepturen en met de hand bereid, dat is huisgemaakt. Wat de gelegenheid ook is: we gaan en staan voor vers en puur eten en drinken. Wat we niet bij jou op locatie kunnen maken wordt gemaakt in één van onze keukens. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, door onze gepassioneerde 200 chefs, in 37 verschillende nationaliteiten. 

Ons Culinair Centrum in Veghel is de grootste ambachtelijke keuken van Nederland. Het kloppende hart van Hutten staat 24/7 stand-by. ’s Nachts persen, juicen en blenderen we er sappen en smoothies van vers fruit, groenten en kruiden in de lekkerste smaakcombinaties. Puur, zonder allerlei toevoegingen en bewerkingen.

Ons team van topchefs bestaat uit 15 samenwerkende, getalenteerde chefs met verschillende nationaliteiten. Zij innoveren, inspireren en motiveren. We zijn de enige cateraar in Nederland met een eigen keuken, eigen executive chef-koks en leiden onze samenwerkers zelf op in gastvrijheid en catering. Alle expertise vanuit 'onze' eigen keuken dus. Het is de missie van onze selected chefs om jou wekelijks te verrassen. 

Jij bent het vertrekpunt bij het dagelijks beter, gezonder en lekkerder maken van gerechten en recepturen. 

Meer lezen over onze bereidingswijze

ONZE TOPCHEFS

HUTTEN BLOG

UIT ONZE KEUKEN

PH bakkers 1800x550
PH bakkers 1800x550

ONTMOET ONZE ANDERE
SMAAKMAKERS

Contact

0413-366 633

Mail ons

Kom langs