Bedrijfscatering Hutten stretch width800 height600 crop x50y50 compression50

VERS BEREID, 
PUUR ETEN EN DRINKEN
UIT ONZE KEUKENS

Traditionele recepturen en met de hand bereid, dat is huisgemaakt. Wat de gelegenheid ook is: we gaan en staan voor vers en puur eten en drinken. Wat we niet bij jou op locatie kunnen maken wordt gemaakt in één van onze keukens. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, door onze gepassioneerde 200 koks, in 37 verschillende nationaliteiten en uit 15 internationale keukens.

In onze restaurants bereiden onze chefs dagelijks verse salades, warme maaltijden en belegde sandwiches en in Veghel draait onze grote ambachtelijke keuken elke dag en nacht op volle toeren. ’s Nachts persen, juicen en blenderen we er sappen en smoothies van vers fruit, groenten en kruiden in de lekkerste smaakcombinaties. Puur, zonder allerlei toevoegingen en bewerkingen. In De Verspillingsfabriek koken we onze soepen op basis van zelf getrokken bouillon van geredde groenten en in onze bakkerij bakken we overheerlijke worstenbroodjes, muffins, appelflappen, eierkoeken en meer. En dat alles met meer smaak, minder suiker,  vet en zout. 70% van onze aangeboden producten bij jou in het restaurant is huisgemaakt door onze chefs.

Maak kennis met onze chefs!

We bereiden onze gerechten met afgekeurde groenten zoals tomaten, komkommers en paprika omdat ze te klein, groot, dik of krom zijn. Afgekeurd door hun looks, maar niet door ons! We zijn één van de weinige cateraars in Nederland die voedselverspilling aanpakken.

selected chef terri 3

OOG VOOR JOUW GEZONDHEID

Wij voelen ons verantwoordelijk voor het eten en drinken dat we aan jou serveren. Daarom volgen we instanties die de laatste wetenschappelijke inzichten hebben op voeding in relatie tot bijvoorbeeld gezondheid en duurzaamheid. Al deze inzichten hebben we gebundeld tot onze eigen visie op eten en drinken waarin vijf pijlers centraal staan: smaakvolaantrekkelijk, gezond, duurzaam en transparant. Onze producten bevatten minder suikers, zouten en de betere vetten. Zorgen voor behoud van vitamines en mineralen. Een beter leven voor dieren. Hebben een heldere herkomst en bevatten geen onnatuurlijke E-nummers. We geloven in duurzaam ondernemen. En dus kennen wij de herkomst van al onze producten. Zo kunnen we je een transparant en eerlijk verhaal vertellen!

Veel mensen eten te veel bewerkte producten die vaak overmatig veel suiker en zout bevatten, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen. Wij kiezen ervoor onze producten en gerechten zoveel mogelijk vers samen te stellen, op basis van bewust gekozen ingrediënten.  

Ontdek het verhaal van onze boeren
Vegan aspergesalade 2

GEZOND ETEN & DRINKEN,
WAT KIES JE DAN?

Naast vers bereid, bevatten onze producten hogere voedingswaarden. Neem onze tomaten bijvoorbeeld. Doordat we de logistiek in eigen beheer hebben, is de reis van onze tomaten zo kort mogelijk. Hierdoor kunnen onze boeren de tomaten langer aan de plant houden waardoor deze weer meer voedingswaarden kan behouden. Zo bevatten onze tomaten hogere gehaltes aan vitamines, mineralen en vezels! Hoe mooi is het als we op deze manier kunnen bijdragen aan jouw gezondheid?!

Wij zijn ervan overtuigd dat puur eten en drinken ervoor zorgt dat je jezelf fitter en gelukkiger voelt! Kies bewust. Kies verse groenten en fruit, huisgemaakte sappen en soepen, lokaal smaakvol vlees, onweerstaanbare broodjes of salades en bewust gekozen snacks. Onze visie op gezond eten en drinken gaat niet over de hoeveelheid eten die we tot ons nemen, maar om wát we eten. Een gezonde leefstijl waarin onbewerkt, vers en gevarieerd eten centraal staat. Hutten wil jou helpen om gezondere keuzes te maken.

Ja, ik wil tips om gezonder te eten!
20160418 Hutten Bakker 3548 stretch width808 height606 crop x73y31 compression50

Echt van betekenis zijn

Hutten wil van buitengewone betekenis zijn voor jou en de samenleving van vandaag én morgen. Dat doen we met oprechte gastvrijheid en lekker, gezond en ambachtelijk bereid eten en drinken. Het is onze plicht om op sociaal terrein verantwoordelijkheid te nemen. We doen dit door middel van het voeren van een actief inclusiviteitsbeleid. Als inclusief werkgever bieden wij volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om deel te nemen in het arbeidsproces. We willen bijdragen aan een wereld waar iedereen welkom is!

In De Verspillingsfabriek geven wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om volledig mee te draaien in het arbeidsproces. Zij zorgen voor onze overheerlijke sauzen, soepen, maaltijdcomponenten en ragouts. En in onze bakkerij maken onze bakkers de lekkerste koeken en worstenbroodjes. We startten met oud-leerlingen van Kentalis Compas en andere cliënten met gehoorproblemen toen we de bakkerij in 2015 overnamen. Zij kunnen moeilijk aan een reguliere baan komen en kregen een zinvolle dagbesteding in een aangepaste en prettige werkomgeving. Inmiddels hebben ook andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt er een werkplek gevonden.

Lees meer over de Verspillingsfabriek

Ontdek het verhaal van

Contact

0413-366 633

Mail ons

Kom langs