Een groot gedeelte van de zoetigheden die we aanbieden bij jou in het restaurant en bij de espressobar, komt uit onze eigen bakkerij. In onze (biologische) zorgbakkerij bakken we de lekkerste worstenbroodjes, koeken, muffins en brownies. Uit de patisserie komen de heerlijkste bonbons met verrassende vullingen. Stuk voor stuk handgemaakt!

Zelfs producten op basis van ‘geredde’ ingrediënten, zoals bananenbrood van overrijpe bananen. Duurzaamheid en ambacht staan centraal. We ontwikkelen producten vanuit ons voedingsmodel met minder suiker, minder zout en minder vet, waarbij gewerkt wordt met de volle dierlijke varianten vet. We experimenteren hier momenteel al mee bij het ontwikkelen van nieuwe producten! Minder suiker betekent voor ons dat er ook echt minder suiker wordt toegevoegd en we zoveel mogelijk natuurlijke suikers gebruiken.

Ons assortiment bestaat uit ruim twintig soorten koeken, muffins en brownies van cranberry, granola, rocky road tot rode biet! Kom jij binnenkort langs om te proeven?

Koekje erbij? Koop ze hier!
20160418 Hutten Bakker 3548

KOEK ZONDER KLETS

In onze bakkerij werken bakkers met een gehoorbeperking. Zij bakken de lekkerste koeken zonder klets, want deze bakkers communiceren met gebarentaal!
De Hutten bakkerij is ontstaan door de overname van de bakkerij van Kentalis Compas in september 2015. Het oorspronkelijke doel van Bakkerij Kentalis Compas was om oud-leerlingen en cliënten met gehoorproblemen, die niet aan een reguliere baan kunnen komen, een zinvolle dagbesteding aan te bieden in een aangepaste en prettige werkomgeving. En wij staan volledig achter deze doelstelling.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Rockslide browne

Rocky Road Brownie

De Guijt fudge brownie

Hutten Brownie

De Guijt muffin met appel en kaneel

Muffin appel-kaneel

De Guijt muffin met vanille

Vanille muffin

De Guijt muffin met vanille en chocolade

Chocolade muffin

De Guijt muffin met blauwe bessen

Blauwe bessen muffin

Worstenbroodje

Worstenbroodjes 

EEN KIJKJE IN ONZE BAKKERIJ

PH koffiebonen 1800x550
PH koffiebonen 1800x550
Contact

0413-366 633

Mail ons

Kom langs