Banner website
Banner website

Geen festivals deze zomer? Niet getreurd! Wij brengen het festival gewoon bij je thuis! Trommel je vrienden op, kies tot 3 locaties en gaan met die fiets! Van je eigen woonkamer naar de garage of schuur van je beste vriend, naar de achtertuin van je ouders. Het kan allemaal. Wij verzorgen jouw pop-up (thuis)festival tot in de (mes)puntjes! Jullie zorgen voor de locaties en muziek, wij verzorgen de rest! Cocktails, tapas, live grill, speciaalbiertjes, het komt allemaal voorbij op jouw eigen thuisfestival! Van de mooiste decoratie tot de lekkerste vis- en vleesgerechten, begint het al te kriebelen?

Je organiseert je eigen pop-up thuisfestival al voor € 75,- p.p. Direct boeken of meer weten? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hutten pop-up (thuis)festival

Neem hier alvast een voorproefje!

Jouw pop-up thuisfestival organiseren?

Voor slechts € 75 p.p. organiseer je al een customized pop-up thuisfestival voor jou en je vrienden! Hulp nodig bij het vinden van een sfeervolle locatie of het uitstippelen van de fietsroute? Geen probleem, wij denken graag met jullie mee! Gebruik van eigen meubilair is natuurlijk het leukst, maar tegen een (kleine) meerprijs kunnen wij ook de complete inrichting verzorgen. Wat denk je van Urban Chique, Classy White of Vintage Style? 

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct boeken? Neem contact op via onderstaande button of met een van onze salescollega's! Tot snel! 

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs