HUTTEN Eetsalon Roots beelden campagne2 min

Kom werken bij Eetsalon Roots op Floriade

Het jaar 2022 wordt er een vol spektakel, groene inspiratie en belevenissen in Almere: hét Floriade-jaar. In man made provincie Flevoland ruim vier meter onder zeeniveau in de stad Almere is hard gewerkt aan de totstandkoming van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Join our community en kom werken in deze geweldige omgeving bij de meest vooruitstrevende eetsalon: Roots.

✓ Werken in een jaloersmakende en dynamische omgeving
✓ Werken met de nieuwste producten en ingrediënten
✓ Mooi salaris met goede arbeidsvoorwaarden
✓ Iedere dienst lekker eten inbegrepen
✓ Onderdeel van een fijne community
✓ Het mooiste event van Nederland op je CV


Enthousiast? Neem dan een kijkje bij de vacatures hieronder!

Nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via: +31 (0)6 46 93 07 85 of ghislaine.vanengelen@hutten.eu.

Word jij onderdeel van ons top team?

roots logo

Over Eetsalon Roots

Bijna 6 maanden lang neemt Floriade haar bezoekers mee in de wereld van trends en ontwikkelingen in de tuinbouw. Het internationale publiek kan proeven, ruiken, voelen en genieten van groen. Zo wil Floriade Expo 2022 inspiratie geven voor een groener en gezonder leven. Dit unieke event vindt maar eens in de tien jaar plaats en Hutten is erbij!

Hutten is deze editie een van de horecapartners en neemt bezoekers mee op een smakelijk avontuur in Eetsalon Roots. Roots verbindt het heden en de toekomst met elkaar door een podium te geven aan de lekkerste vegetarische gerechten. Want meer plantaardig eten is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor de toekomst van onze planeet. In Eetsalon Roots overtreffen we de verwachtingen van onze gasten door ons culinaire aanbod en onze state of the art gastvrijheid. Puur, (h)eerlijk en duurzaam in alles wat we doen!

Contact

088-706 13 89

Mail ons