header Samenwerkers OMZETTEN NAAR 1800X770
Hutten FLEX

Hoe flex ben jij?

Heeft een bedrijfsrestaurant van Hutten extra hulp nodig op locatie? Hutten FLEX!  Is er een groot event waar extra samenwerkers van Hutten nodig zijn? Hutten FLEX!  Heeft één van onze horecalocaties extra koks nodig bij het uitgeven van een groot diner? Hutten FLEX! 

JIj komt binnen Hutten FLEX te werken in één van de vier specialisaties: Catering, Horeca, Culinair of Hospitality. Wij leiden jou op tot specialist in jouw vakgebied, en op het moment dat één van onze locaties extra hulp nodig heeft, word jij via Hutten FLEX ingepland. Je wordt ingedeeld in je eigen regio en in je eigen specialisatie. We zijn een hecht team met enthousiaste samenwerkers die het vooral een uitdaging vinden om anderen te helpen. Doordat samenwerkers van Hutten FLEX zorgvuldig zijn geselecteerd en ingewerkt, zien locaties ons graag komen. Spreekt dit je aan? Dan pas jij bij FLEX! 

Bekijk de vacatures

"Wij zijn de graag geziene specialisten op alle feesten, partijen, evenementen, restaurants; voor en achter de schermen. Wij zijn de redders in nood!"

Anneloes Henderiks, planner Hutten FLEX

Contact

088-706 13 89

Mail ons