Hospitality bij Hutten

Werkenbij Hospitality banner

GASTVRIJHEID ZONDER GRENZEN

Als hospitality samenwerker weet je dat gastvrijheid niet alleen maar draait om een vriendelijke lach of een hartelijke ontvangst, maar om alles wat de gast ervaart binnen de organisatie. Jij gaat altijd voor het ultieme welkom-gevoel. Bij een bezoek aan jouw locatie gaat de gast altijd met een goed gevoel de deur uit.  

Gastvrijheid zit in ons DNA en is ons bestaansrecht, inmiddels al meer dan 90 jaar. Maar dat betekent niet dat we niet meer ontwikkelen. Jij als professional hebt vast een eigen kijk op gastvrijheid, en in ons hechte team leren we graag van elkaar. 

Bekijk de vacatures

"Ze hoeven niet ver te zoeken, want jij bent degene die op hen afstapt. Je laat de gast zich zo welkom voelen, dat ze zich meer thuis voelen dan de gast. We tonen oprechte interesse en zetten net dat stapje extra."

Gea de Bruijne, Hospitality Manager

RH Hospitality ontvangst

Dit ga je doen

Jij begrijpt dat je maar één kans krijgt om een overweldigende eerste indruk achter te laten. Een professioneel en hartelijk ontvangst is dan ook vanzelfsprekend bij jou en jij draagt bij aan het versterken van het imago van de opdrachtgever. 

Hospitality is je tweede natuur. Met die authenticiteit en karakter streef jij er elke dag naar om een onuitwisbare indruk achter te laten. Gasten zijn terecht kritisch en toetsen of het beeld van de organisatie overeenkomt met zijn of haar verwachtingen. Ga jij met ons ervoor zorgen dat gasten en medewerkers met een glimlach naar huis gaan?

Bekijk de vacatures
Contact

088-706 13 89

Mail ons