Werken Bij Hutten Header 6
Werken Bij Hutten Header 6

Gastvrijheid zonder grenzen

IMG 0323

Expert op het gebied van gastvrijheid

Een fraaie locatie, een prachtig bedrijfspand en een moderne receptie om uw gasten te ontvangen. Zonder gastvrijheid is het allemaal weinig waard. Gastvrijheid draait niet alleen om een vriendelijke lach of een hartelijke ontvangst, maar om alles wat de gast ervaart binnen de organisatie en wat voor energie de gastvrijheid uitstraalt. Met 90 jaar ervaring als hospitality expert gaan wij voor een op maat gemaakt, betaalbaar gastvrijheidsconcept dat naadloos aansluit op de bedrijfscultuur van onze opdrachtgever. Wij noemen dit Gastvrijheidsarchitectuur.

HHS nieuw 2016 10

Dit is wat we doen

Bij elke organisatie verdiepen wij ons in hun visie, missie en de bedrijfscultuur. Waar staat een organisatie voor en waar gaat de organisatie voor? Wij kruipen in de huid van de opdrachtgever om zo goed mogelijk die boodschap over te brengen op de gasten, medewerkers, klanten en patiënten van de opdrachtgever. Allemaal binnen een maatwerk gastvrijheidsconcept. Hutten gaat voor dat welkom-gevoel. Bij een bezoek aan onze locaties gaat de gast met een goed gevoel de deur uit. De ontvangstbalie is daarom een belangrijke plek binnen een organisatie. Het is een plek waar de gastvrijheid van een organisatie letterlijk zichtbaar wordt. Gasten die een bezoek brengen aan onze locaties moeten energie krijgen van de juiste beleving en persoonlijke, oprechte aandacht. Alles van Hutten is er dan ook op gericht om onze gasten kwalitatief de beste zorg te bieden met een hoogwaardig serviceniveau. Daarbij stellen wij niet de techniek centraal, maar juist de mensen.

IMG 0212

Dit is wie we zoeken

Jij begrijpt dat je maar één kans krijgt om een overweldigende eerste indruk achter te laten. Een professioneel en hartelijk ontvangst is dan ook vanzelfsprekend bij jou en jij draagt bij aan het versterken van het imago van de opdrachtgever. Hospitality is je tweede natuur. Met die authenticiteit en karakter streef jij er elke dag naar om een onuitwisbare indruk achter te laten.  Gasten zijn terecht kritisch en toetsen of het beeld van de organisatie overeenkomt met zijn of haar verwachtingen. Ga jij met ons ervoor zorgen dat gasten en medewerkers met een glimlach naar huis gaan?

Contact

0413 75 20 41

Mail ons