Header 1400px x 600px bbq vaderdag
Header 1400px x 600px bbq vaderdag

Koken bij Hutten is wel héél divers

Werken Bij Hutten Content 9

De kunst van koken

Koken, ja dat doen we allemaal elke dag. Maar écht koken blijft natuurlijk wel een kunst. Daar heb je passie en bezieling voor nodig. Dan wordt het om je vingers bij af te likken! Doordat we kiezen voor lokale leveranciers die op een duurzame manier ondernemen, kunnen we werken met verse producten en zo de meest gezonde en lekkerste gerechten maken. Daarnaast volgen we niet alleen alle lokale trends maar weten we ook wat er op topniveau speelt in de kookwereld. Of het nu gaat om pop-up, foodtruck, biologisch, the whole animal, raw of de Afghaanse keuken, we smullen van alle nieuwe ontwikkelingen. Veel van dit alles gebeurt in de grote ambachtelijke keuken op het Hutten Culinair Centrum in Veghel, maar onze koks werken door het hele land. Als kok kun je je hart ophalen, want de mogelijkheden om te koken binnen Hutten zijn héél divers.

20170526 Hutten Mijn voeding Tosti caprese dubbel 159
20170526 Hutten Mijn voeding Tosti caprese dubbel 159

Voeding afgestemd op de behoefte van de gast

Kok samenwerker hec 12

Dit is wat we doen

De keuken is een bedrijf op zich en iedere dag werken vele koks samen om het lekkerste resultaat te behalen. Vol enthousiasme koken we dagelijks mooie gerechten met verse ingrediënten voor de zorg, bedrijfscatering en partycatering. De diversiteit aan gerechten is enorm en Hutten kent in totaal bijna 15.000 recepturen. Het Hutten Culinair Centrum is het hart van de organisatie en is onderverdeeld in de institutionele- en de centrale warme- en koude keuken. Dagelijks worden er honderden liters verse soep getrokken en vindt er mise en place plaats voor de event- en bedrijfscatering. In de institutionele keuken van Hutten worden dagelijks alle maaltijden voor zorginstellingen geportioneerd en geassembleerd. Deze keuken draait bijna 24 uur per dag. 's Nachts worden de ontbijtbroodjes en lunches bereid en de verse sappen geperst. Samen met de afdeling Productontwikkeling worden regelmatig nieuwe recepturen ontwikkeld. In de zorgbakkerij worden o.a. de lekkerste worstenbroodjes van Brabant gemaakt (vinden wij). Naast het Hutten Culinair Centrum zijn er meerdere keukens in de rest van het land waar volop gekookt wordt. Op feesten en partijen leggen de partijkoks de laatste hand aan de mise en place en koken ze in het zicht van de gast. Ook zijn er bedrijfsrestaurants met front cooking buffetten waar onze koks zorgen voor een dagelijks verse à la minute lunch of diner geïnspireerd door allerlei wereldse keukens.

"Doordat je altijd op de hoogte bent van trends en ontwikkelingen in ons vak, kunnen we de beste gerechten maken om je vingers bij af te likken."

Damien Taylor, Executive Chef

20161216 Hutten Simons Simmons 3371

Dit is wie we zoeken

Bij Hutten werken koks van alle niveaus. Hutten is een perfecte leerschool voor vele jonge koks omdat alle facetten en technieken van het koken dagelijks aan bod komen. Voor koks van sterrenniveau is en blijft het werk uitdagend, omdat er veel ruimte is voor creativiteit en ontwikkeling van culinaire concepten van hoge kwaliteit. Waar je ook komt koken, eten is je passie! 

Banner maatschappelijk ondernemen
Banner maatschappelijk ondernemen

Bijdragen aan het behoud van de aarde

Wat we zoal maken...

Contact

0413 75 20 41

Mail ons