20170109 Hutten Brabant Water 4337 Edit
20170109 Hutten Brabant Water 4337 Edit

Horeca & Partycatering

Hutten Event Catering header 1800x770 9

Elke dag een feestje!

Onze samenwerkers in de partycatering geloven in altijd meer aandacht. Geen vraag is ons te gek. Geen opdracht of uitdaging is ons te moeilijk. Soms geven we een beetje tegengas. Niet om dwars te zijn, maar vanuit onze expertise kunnen wij net die verwachtingen overtreffen tijdens het event. Samen werken we aan één doel: onze opdrachtgevers optimaal bedienen en de gasten maximaal te laten genieten. Zo wordt werken in de partycatering elke dag een feestje.

Dit is wat we doen

Gastvrijheid gaat niet alleen om de lach of de vriendelijke woorden, maar om alles wat de gast ervaart en wat voor energie dit uitstraalt. Daarom draagt Hutten zorg voor de totale regie en uitvoer van events. Door het hele land. Op locatie van de opdrachtgever of op onze eigen eventlocaties. Van voormalige kerken of het Evoluon. Waar het ook is, we zorgen voor maatwerk concepten. Zo creatief en origineel mogelijk maar vooral op maat voor de klant. Van bitterbal tot high end diner, van bruiloft tot food truckfestival. Van alle markten zijn we thuis.

Wanneer je een event uitbesteedt, verwacht je meerwaarde! Daarom bedenken onze collega's van afdeling Concept & Formule of Sales & Service een origineel concept voor elk event. Een maatwerk oplossing waarbij we bepalen wat de gasten gaan beleven voor, tijdens en na het feest. Bedacht om alle zintuigen te prikkelen. En met de hulp van onze collega's van Decor zetten we de mooiste settings neer voor de gasten, maar natuurlijk ook een leuke werkomgeving voor jou om in te werken.

"Wanneer je een event uitbesteedt, verwacht je meerwaarde! Dat proberen we elke dag samen neer te zetten met unieke concepten in onze offertes."

Henriette Deenen, Sales & Services

Samenwerker HEC Mercedes 6

Dit is wie we zoeken

De samenwerker maakt op ieder evenement, klein of groot, de naam van Hutten waar. Als een echter gastheer of –vrouw verwelkom jij de gast. Je voelt aan wat de gasten nodig hebben en gaat servicegericht te werk. Schenkt glazen bij, houdt tafels schoon of loopt met hapjes rond. Om te zorgen dat jouw gasten niets te kort komen, loop je graag een tandje harder want jij begrijpt dat een bruiloft de belangrijkste dag van je leven is. Dus zorg je samen met je collega's dat alles tot in de puntjes is verzorgd. De ene dag sta je tijdens een groots event achter de tap, de volgende dag serveer je weer een top diner. Wat de dag je ook brengt, jij zorgt dat iedere gast tevreden de deur uit gaat.

Contact

0413 75 20 41

Mail ons