HORECA BIJ HUTTEN

20200207 DomusDELA TMC LR 017 0029

Horeca bij Hutten is altijd een feestje

Jij maakt op ieder moment, klein of groot, de naam van Hutten waar. Draagt met passie je werk uit. Vol energie. Als echte gastvrouw of gastheer weet je als geen ander wat uitbundige gastvrijheid betekent. Je voelt aan wat jouw gasten nodig hebben, en zo breng je geluk over op andere mensen en bezorgt hen een uniek moment of waardevolle belevenis.  

Om te zorgen dat jouw gasten niets tekortkomen loop je graag een tandje harder: jij begrijpt dat een bruiloft de belangrijkste dag van het leven van je gast is, dus je zorgt samen met je collega's dat alles tot in de puntjes is verzorgd. De ene dag sta je tijdens een groots event achter de tap, de volgende dag serveer je een vijf-sterren-diner. Wat de dag je ook brengt, jij zorgt dat iedere gast gelukkig de deur uit gaat!

Bekijk de vacatures

"Werken voelt niet als werken, omdat we samenwerken in een hecht team waar gezelligheid centraal staat."

Joost Janssens, restaurantmanager 't Boshuys Best

20200718 Terras Philips Stadion 0006 7772

Dit ga je doen

Jij krijgt de ruimte om het beste in jezelf naar boven te halen. En in de tussentijd werken we gewoon keihard. Om ook de beste en leukste te zijn. Dat betekent gas erop, elke dag opnieuw.  

Jouw gasten in de business rooms van het Philips Stadion zien jou graag als vast gezicht tijdens wedstrijddagen van PSV. Hotelgasten bij DOMUSDELA komen voor jou naar Brasserie Rita voor een bijzondere ontmoeting en nieuwe herinneringen, en in de omgeving van Best weet men dat ze bij jou zorgeloos kunnen genieten bij ’t Boshuys.

Bekijk de vacatures
Contact

0413 75 20 41

Mail ons