header beeld PMC jongetje in bed
header beeld PMC jongetje in bed

Word jij samenwerker in het Prinses Máxima Centrum? 

Prinses Maxima PMC 426492988

Ontzorgen bij herstel en welzijn

Voor kinderen, tegen kanker. Onder deze pakkende slogan is het Prinses Máxima Centrum maximaal gedreven om kinderen met kanker zo goed mogelijk te behandelen én te genezen. Zet daarnaast Hutten die met gezonde voeding en oprechte gastvrijheid op elk moment van de dag van betekenis wil zijn voor het welzijn en het herstel van patiënten en revalidanten, en je hebt een sterk team! 
De wensen van de patiënt zijn voor ons leidend. De beleving van eten en drinken is een essentieel onderdeel geworden in het herstelproces maar dit wordt nog regelmatig onderschat. Met de juiste voedingswaarden en specialistische voeding willen wij bijdragen aan een zo prettig mogelijk verblijf van de (kleine) patiënten van het Prinses Máxima Centrum. Hutten komt daarom met een speciaal ontwikkeld concept dat zich volledig richt op de voedingsbehoefte en eetwensen van het kind.

Á la carte

Op minimaal zes momenten van de dag biedt de gastheer of -vrouw (kleine) gerechten aan op de verpleegafdeling met de Kanjerkar. Het kind kiest ter plekke van de kar wat hij/zij wil eten en drinken. Gerechtjes als een omeletje in de vorm van een uil, een ‘moestuintje’ met aarde van cacao, mascarpone en rood fruit. Smaakvolle en aantrekkelijke gerechten met de juiste voedingswaarde. 

Via de tablet kunnen het kind en de ouders ook het assortiment bekijken dat gedurende de dag vanuit de Kanjerkar aangeboden wordt, bestellingen plaatsen van de menukaart uit het restaurant en informatie inzien van diëten en voedingsklachten. Ouders kunnen straks op een nieuw online platform te allen tijde zelf informatie vinden over voedingsklachten en diëten, voorbeeldrecepturen en filmpjes downloaden.

De werkplekken

“Deze kwetsbare kinderen moeten we verleiden goed te gaan eten en te blijven eten. Daarom moet het eten ook vooral lekker zijn en aantrekkelijk gepresenteerd worden.”

Charles Janssen, Business Unit Manager Care & Cure

geef een rondleiding
geef een rondleiding

In 2018 gaat het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie open. Mira neemt je alvast mee door het gebouw.

Contact

0413 75 20 41

Mail ons