Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Cateringmedewerker kok bedrijfsrestaurant

Eten, drinken en gastvrijheid in jouw organisatie

Hutten verzorgt bij een groot aantal organisaties in Nederland de totale bedrijfshoreca. Van productielocaties en universiteitscampussen tot multi-tenant gebouwen. Wij gaan voor proactief ondernemerschap en een intensief partnerschap waarin we voortdurend afstemmen om te kunnen bijstellen, blijven verrassen en ontwikkelen op jouw doelstellingen en ambities. Zo creëren we een samenwerking met de perfecte mix van jouw ambities en onze expertise en dragen we daadwerkelijk bij aan gezonde, gelukkige medewerkers en een duurzamer aanbod.

Neem direct contact op

Business horeca duurzaamheid

Corporates & overheid

In een markt die volop in ontwikkeling is, wil je een flexibele bedrijfscateraar die creatief onderneemt, durft te investeren en lef toont in het neerzetten van een eigentijds foodconcept. In onze bedrijfsrestaurants draait alles om tevreden medewerkers en gasten. Daarom hebben we continu aandacht voor hun beleving. Het blijven verrassen van onze gasten is een van onze speerpunten. Zo dragen we bij aan gezonde, gelukkige medewerkers en een duurzamer aanbod.

20230227 Hutten ASML 054 2651

Campus


Diversiteit in outlets en foodconcepten, eenheid in service. Dat kenmerkt onze dienstverlening op de (internationale) campussen waar je ons vindt. Of het nu een universiteit of bedrijventerrein is, de gemene deler is dat er vaak gasten van alle leeftijden en nationaliteiten samenkomen. Daarom stellen wij concepten samen die aansluiten op deze smeltkroes van culturen. Zo geniet iedereen op elk moment van de dag van het lekkerste verse eten en drinken,

Hutten Business Horeca gastvrije samenwerker ontvangt gast in espressobar

Multi-tenant


Hutten in jouw multifunctionele pand, dat is elkaar ontmoeten, versterken en samen hoogwaardige services en faciliteiten in de openbare ruimten delen. We zijn zichtbaar als Hutten of serveren onze foodconcepten onder jouw label. Hoe dan ook: we creëren een plek van verbinding waar huurders, flexwerkers, pandbewoners en zakelijke gasten genieten van het lekkerste eten en drinken en onze oprechte gastvrijheid!

Duurzaamheidsdoelstellingen

Ons voedselsysteem moet spoedig veranderen, daar zijn we van overtuigd. We verbruiken nu meer dan het natuurlijk herstellend vermogen van onze planeet aan kan. Met als gevolg ontbossing, bodemerosie en het verlies van biodiversiteit. We dragen bij aan het terugdringen van CO2-uitstoot en broeikasgassen en belasten natuurlijke bronnen zo min mogelijk.

Hutten Business Horeca bedrijfsrestaurant De Nederlandsche Bank gezond lunchaanbod

“Gezamenlijk bijdragen aan gezonde, gelukkige medewerkers en een duurzamer aanbod.”

NEEM CONTACT MET ONS OP

BH Commercie