Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

De Zorgbakkerij

Ken jij de bijzondere bakkers van De Zorgbakkerij al? De meesten hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken ze niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en ambachtelijk lekkers te kneden, rollen en bakken. Altijd met aandacht en het grootste geduld. En natuurlijk alleen de allerbeste ingrediënten. 

“Ken jij de bijzondere bakkers van De Zorgbakkerij al? De meesten hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken ze niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en ambachtelijk lekkers te kneden, rollen en bakken. Altijd met aandacht en het grootste geduld. En natuurlijk alleen de allerbeste ingrediënten.”

Onze bakkers uit De Zorgbakkerij kneden en rollen dagelijks de lekkerste worstenbroodjes. Allemaal ambachtelijk gemaakt met de hand. En wist je dat onze vega worstenbroodjes, gemaakt van oesterzwammen, ook heel erg onweerstaanbaar zijn?! We hebben net zo lang geproefd tot we 100% tevreden waren over het deeg en de ingrediënten voor deze vegetarische variant. Super smaakvol, maar net wat beter voor de aarde!

Bakkerij Samenwerkers 9 kopie

Gebarentaal samenwerkers 1
DSC09334 2
Croissants stretch width1500 height1500 compression65
Brownies muffins koek