Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Waar we ons eten bereiden

Wij houden van huisgemaakt, dat is het echte culinaire ambacht. En van producten waar we de herkomst van kennen. Met die producten maken we (bijna) alles zelf. In onze ambachtelijke keuken, onze zorgbakkerij en in De Verspillingsfabriek.

 Neem direct contact op

Hutten culinair centrum keuken 1

Hutten Culinair Centrum

Als enige cateraar in Nederland hebben we een ambachtelijk culinair centrum: een keuken van 1400 m2 waar we 24/7 op ambachtelijke wijze mise-en-place maken voor al onze restaurants, locaties en evenementen. We maken er dagelijks verse broodsalades en spreads, verse to go producten (chef salads, fruit & veggie pots, belegde sandwiches, tosti's, wraps, side salads en desserts) en gevarieerde wereldgerechten als overwerkmaaltijd of als je geen tijd hebt om te koken.

Hutten zorgbakkerij samenwerkers JPG

Onze zorgbakkerij

In onze zorgbakkerij hebben de meeste bakkers een gehoorbeperking. Ze gebruiken niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en al dat ambachtelijke lekkers te kneden, rollen en bakken. Het ruikt er altijd lekker. Heerlijk zoet als we koekjes, muffins, brownies of ons bananenbrood van geredde en overrijpe bananen bakken. Lekker kruidig als onze worstenbroodjes in de oven zitten. Of naar chocola! Want uit onze patisserie komen de geurigste brokken pure chocola, maar ook fijne bonbons met verrassende vullingen. We bake the world a better place en dat proef je!

Hutten de verspillingsfabriek

De Verspillings-fabriek

De Verspillingsfabriek maakt smaakvolle soepen en sauzen van verse ingrediënten die overblijven bij versnijders, boeren en telers. De kopjes en kontjes van tomaten, een lading beschadigde courgettes, te kleine uien, bobbelige pompoenen, snijresten van bloemkool, paprika’s met vlekken… de fabriek weet er wel raad mee! We maken er producten vol goeds mee: meer verse groenten, geen onnatuurlijke E-nummers en heel veel kruiden. Een aanzienlijk deel van het team heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar een etiketje? Die plakken ze liever op de soep. Want talent verspillen is ook zonde.

Ga naar de website

Hutten Business Horeca bedrijfsrestaurant De Nederlandsche Bank vers lunchaanbod
HCC keuken Samenwerkers 14 min
20221006 Hutten 360 Inspiratiesessie 071 5185 min
HCC keuken Samenwerkers kok 82 min
HCC keuken Samenwerkers kok 6 min 1
Bakkerij Samenwerkers 9 min
Bakkerij productie worstenbroodjes 30 min
HCC keuken Samenwerkers kok 95 min
HCC keuken Samenwerkers Bakkerij 2 min
HCC keuken Samenwerkers Bakkerij 4 min
Hutten culinair centrum klimaatpositief 1
Bakkerij productie 4 min
Bakkerij bakker samenwerker marco 2 min
HCC keuken Samenwerkers kok 53 min
20221006 Hutten 360 Inspiratiesessie 072 5190 min
HCC keuken Samenwerkers Bakkerij 3 min
Bakkerij Samenwerkers 9 min

“Wij houden van huisgemaakt, dat is het echte culinaire ambacht”

NEEM CONTACT MET ONS OP

BH Commercie