20220224 Hutten JCA 015 5539 1

Kom werken bij de Johan Cruijff ArenA

Werken in de VIP-catering bij de Johan Cruijff ArenA betekent werken met een topteam, in een inspirerende omgeving en op de mooiste plekken in het stadion. Of het een voetbalwedstrijd van Ajax betreft, een dance event of concert, samen met je collega's maak je impact op een onvergetelijke gastbeleving. Dat doen we met oprechte hospitality, fantastische service en lekker, duurzaam eten & drinken. Join the team! 

✓ Werken in een jaloersmakende en dynamische omgeving 
✓ Werken met de beste en opkomende chefs
✓ Mooi salaris met goede arbeidsvoorwaarden
✓ Iedere dienst lekker eten inbegrepen
✓ Onderdeel van een fijne community
✓ Het grootste stadion van Nederland op je CV


Enthousiast? Neem dan een kijkje bij de vacatures hieronder! Nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Susanna van der Meer – 0629003458

Join our team

ingang noord

Over de Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA werkt elke dag aan de ultieme bezoekersbeleving tijdens voetbalwedstrijden, concerten en zakelijke evenementen. Tegelijkertijd willen ze een positieve impact creëren op het stadiongebied, de stad en de samenleving. Als de VIP-cateraar levert Hutten haar bijdrage. Naast het bieden van excellente, onderscheidende en innovatieve vip- en eventcatering gaat de ArenA samen met Hutten een volgende grote stap zetten op het gebied van duurzaamheid.  

Het stadion heeft een groot aantal sfeervolle zalen waaronder vijf exclusieve restaurants en diverse Skyboxen. Het stadion faciliteert zeer diverse bijeenkomsten en events; vergaderingen voor 20 personen tot een luxe diner voor 1000 personen. De Johan Cruijff ArenA is expert in het samenbrengen van mensen en het bieden van een onvergetelijke beleving. Dat doen we het liefst met jouw inzet.

Join the collab en solliciteer vandaag nog!

Contact

088-706 13 89

Mail ons