Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Onze werkplekken


Bij Hutten streven we naar de perfect match. Dit is voor ons een samenwerker die gelukkig is op de juiste locatie. Het aanbod aan verschillende werkplekken is bij ons enorm. Of het nu bij een van onze geweldige eventlocaties is, in een van de bijzondere zorginstellingen of in een bruisend bedrijfsrestaurant; we gaan altijd op zoek naar wat bij jou past!

In de spotlight

Zorg zorgcatering prinses maxima centrum min

Prinses Máxima Centrum

Vóór kinderen, tégen kanker. Ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven is de missie van het Prinses Máxima Centrum.

Lees meer
Werken in het philipsstadion

Philips Stadion

Het Philips Stadion is de thuisbasis van de Eindhovense voetbalclub PSV, maar daarnaast is het dé hotspot van Eindhoven waar topsport samenkomt met het bedrijfsleven.

Lees meer
Kok productiekeuken keukenmedewerker min

Hutten Culinair Centrum

Het Culinair Centrum is het kloppend hart van ons mooie bedrijf waar iedere dag onze koks, samenwerkers van het servicekantoor, magazijn en logistiek samenwerken om het lekkerste resultaat te behalen.

Lees meer
20230227 Hutten ASML 017 2167 min

ASML

Werken in een internationale omgeving bij het grootste hightechbedrijf in de omgeving! Hutten verzorgt alles omtrent eten en drinken binnen alle restauratieve voorzieningen van ASML.

Lees meer
Event horeca werkgever hutten min

Johan Cruijff Arena

De Johan Cruijff ArenA, thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en dance events.

Lees meer
20230414 Hutten Amphia Ziekenhuis 087 3650 min

Amphia Ziekenhuis

Wil jij een verschil maken in het leven van anderen en bijdragen aan het welzijn van patiënten en bezoekers? Kom werken in een betekenisvolle omgeving waar je hen even kunt laten vergeten dat ze in een ziekenhuis zijn!

Lees meer
Beelden Foodtruckfestival Buitenhuys Lengo 83 min

't Boshuys

't Boshuys is een prachtige horeca-, vergader- en eventlocatie omgeven door de bossen van natuurgebied de Sonse Heide.

Lees meer
Barista koffie coffee signlanguage min

Sign Language Coffee Bar

Bij Sign Language Coffee Bar streven we naar een wereld waarin mensen met gehoorbeperkingen volledig kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dit doen we door heerlijke koffie te bereiden

Lees meer
20140912 Hutten Bernhoven 6897 klein min

Ziekenhuis Bernhoven

In ziekenhuis Bernhoven zorgen we er iedere dag voor dat patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen genieten van lekker en gezond eten en drinken. Bernhoven is drie keer uitgeroepen tot het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland, en heeft het doel gesteld om in de toekomst het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn.

Lees meer
20230414 Hutten Amphia Ziekenhuis 078 3475 min

Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis is het Nederlands Kanker Instituut dat gespecialiseerd is in onderzoek, diagnose, behandeling en zorg op het gebied van kanker. Met ons team van toegewijde professionals streven we ernaar de best mogelijke zorg te bieden aan onze patiënten.

Lees meer

Niet direct gevonden wat je zocht?

Job Alert

Open sollicitatie

Neem direct contact op