Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen genieten! Daar word je happy van

Eten en drinken geeft niet alleen je energielevel een boost, het is ook fuel for the soul! Smaken die perfect samenkomen, je favoriete gerecht, een moment van ontspanning, collega’s ontmoeten of samen iets vieren. Bij Hutten gaat eten en drinken over geluk en verbinding. Dat is wat wij willen, dat jij geniet!

Hutten culinair centrum klimaatpositief 1

Klimaatpositief

Wij zetten graag een stapje extra! Niet alleen voor jou, maar ook voor dier en aarde. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze eigen keten, kiezen bewust voor directe samenwerkingen en duurzaamheid staat centraal in elk onderdeel van ons proces. We focussen ons volop op producten die minimale CO2-uitstoot hebben. Dit betekent voor jou: nog versere producten, zo uit de grond en lekker plantaardig! Ons doel? In 2030 niet alleen duurzaam, maar klimaatpositief zijn!

Saladebar Ottolenghi its all green Tabouleh 3 min

Gezond Eten

Genieten van smaakvol en écht eten is ons uitgangspunt! Verse en onbewerkte ingrediënten zitten namelijk barstensvol goede voedingsstoffen. Onze chefs laten je graag ervaren hoe je gezond én lekker kunt eten. Hoe?! Focus op groenten & fruit, meer volkoren en af en toe aangevuld met vlees, vis en zuivel. En vergeet ook niet om voldoende water te drinken.

Hutten Verspillingsfabriek samenwerker

Sociale Gelijkheid

We betekenen graag iets voor jou én onze samenleving. Zo bieden wij volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, want talent verspillen is ook zonde. In De Verspillingsfabriek zorgen zij voor onze overheerlijke soepen. In onze zorgbakkerij bakken onze bakkers met een gehoorbeperking veel lekkers en bij onze gebaarista bestel je jouw vers bereide koffie in gebarentaal.