20150422 KOKS Hutten header1400x600

Over Hutten

BIJ HUTTEN DOEN WE HET
NET EVEN ANDERS

Wij doen het net even anders

Samenwerkers Hutten

Zo werken we samen

Hutten is continu in ontwikkeling. Elke dag een beetje beter. En bij al die veranderingen blijven we trouw aan onze visie; de Beste, de Leukste en de Gelukkigste. Dat is waarmee we ons onderscheiden, maar toch altijd onszelf blijven. Geluk loopt daar als een rode draad door heen. Gelukkige samenwerkers dragen met passie hun werk uit. Vol energie, echt en oprecht. Zo kunnen ze geluk overbrengen op gasten en collega's en verwachtingen overtreffen met oprechte gastvrijheid.

En denk nou niet dat we met z'n allen in een grote, gelukkige bubble zitten. Nee, we staan gewoon met beide benen op de grond. Onze cultuur maakt ons uniek , daarmee onderscheiden we ons en in de tussentijd werken we gewoon keihard. Om ook de beste en de leukste te zijn. Dat betekent gas erop, elke dag opnieuw.

De kernwaardenWe geloven in de kracht van mensen, er is veel vrijheid om zelfstandig te handelen voor degene die verantwoordelijkheid kunnen, willen en durven nemen.

We begrijpen elkaar. De communicatielijnen zijn kort en er wordt eerlijk en open gecommuniceerd. We zijn hierdoor een transparante organisatie.

Het enthousiast ontwikkelen en delen van kennis leidt voortdurend tot verbetering en vernieuwing.

We doen het samen en zijn ons hiervan bewust. We stellen ons kwetsbaar op, tonen begrip en respect. We laten iedereen in zijn of haar waarde.

Iedereen is elke dag trots op zichzelf, de omgeving en alles waar het bedrijf voor staat en draagt dit uit.

20170522 Hutten Kas op het Plein 3569

Hoe is het nu om te werken bij Hutten?

Wat we doen? Huttenaren zijn mensen die het dagelijkse leven van onze gasten, collega's en opdrachtgevers verrijken met overtreffende gastvrijheid, elke dag opnieuw. Hierbij maakt het echt niet uit of je werkzaam bent binnen bedrijfscatering of IT.

Samen werken we aan één doel: onze opdrachtgevers optimaal bedienen en de gasten maximaal te laten genieten. Geen vraag is ons te gek. Geen opdracht of uitdaging is ons te moeilijk. Soms geven we tegengas. Niet om dwars te zijn, maar vanuit onze expertise kunnen wij dan net de verwachtingen overtreffen.

Samenwerkers aan het woord

Vitaal en gezond aan het werk

Adeline van Hooff, Samenwerker Bestelbureau

Met de vraag of Adeline van Hoof (38) het koksvak mocht komen leren, meldde ze zich als broekie van zeventien bij Hutten. Adeline werd met open armen ontvangen en…de rest is history zou je kunnen zeggen. In al die jaren maakte ze diverse mooie stappen binnen het bedrijf. Van leerling-kok tot aan partijen die ze probleemloos zelfstandig draaide. En wist je trouwens dat ze de eerste vrouw in de keuken was? Adeline weet dus als geen ander dat je binnen Hutten kunt groeien en je talenten maximaal kunt ontwikkelen. Inmiddels zijn we 21 jaar verder en werkt ze met veel plezier op haar volgende halte: het bestelbureau.

Bezoek Hutten

Benieuwd hoe gastvrij Hutten echt is? Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor. We geven regelmatig inspirerende rondleidingen aan kleine en grote groepen. Daarnaast is de kwartaalse Hutten Ideeëntuin een mooie gelegenheid om te zien en proeven hoe Hutten bezig is met innovatie, inspiratie en trends op gebied van culinair en gastvrijheid. Bekijk de video voor een impressie van de laatste editie.

Contact

0413 75 20 41

Mail ons