20191124 PSVHEE 0108 6080 1

Kom werken in het Philips Stadion

Werken in de VIP-catering in het Philips Stadion betekent werken tijdens grote evenementen, intieme borrels, vergaderingen en wedstrijddagen. Ons team staat het hele seizoen klaar in de juiste opstelling. We verzorgen de meest smakelijke culinaire invulling, voorzien in de juiste faciliteiten of vergaderbenodigdheden en dit in de meest inspirerende ruimtes. We doen dit met oprechte hospitality, fantastische service en met lekker, duurzaam eten en drinken. Joint he team!

✓ Werken in de meest unieke evenementenlocatie in Eindhoven en omstreken
✓ Werken tijdens de meest uiteenlopende evenementen
✓ Mooi salaris met goede arbeidsvoorwaarden
✓ Iedere dienst lekker eten inbegrepen
✓ Onderdeel van een gezellige community
✓ Het grootste stadion van het zuiden op je CV


Enthousiast? Neem dan een kijkje bij de vacatures hieronder! Nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Susanna van der Meer – 0629003458

Join our team

ps stadion 8 min

Over het Philips Stadion

Het Philips stadion is de thuisbasis van de Eindhovense voetbalclub PSV, maar daarnaast is het dé hotspot van Eindhoven waar topsport samenkomt met het bedrijfsleven. Tijdens wedstrijddagen genieten sponsoren en gasten van het voetbal, en daarnaast van de gastvrijheid die Hutten te bieden heeft. Ook borrels, bijeenkomsten, congressen of diners worden in het Philips stadion voorzien van gastvrijheid op topsportniveau en de nodige Brabantse gezelligheid.

Als de VIP-cateraar levert Hutten ook haar bijdrage aan duurzaamheid. Naast het bieden van excellente, onderscheidende en innovatieve vip- en eventcatering, staan het Philips Stadion en Hutten zij aan zij om de volgende grote stap te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Iedere dag weer op professionele wijze en op hoog niveau presteren: dat is de doelstelling van Hutten in het Philips stadion.

Contact

088-706 13 89

Mail ons