foto catering

CATERING BIJ HUTTEN

WERKEN IN BEDRIJFSRESTAURANTS

Bedrijfscatering Hutten

Alles behalve standaard

Samenwerkers in de catering geloven in "altijd meer aandacht". Onze bedrijfsrestaurants verbinden gasten en medewerkers. Ons doel is hierbij om een gastvrije plek te creëren die naadloos aanlsuit op de wensen van onze opdrachtgever. Eten en drinken in de bedrijfsrestaurants van Hutten gaat om de belevenis, en onze samenwerkers snappen als geen ander dat een stukje extra aandacht altijd leidt tot tevreden gasten.

Voor de optimale gastvrijheidsbeleving zijn wij op zoek naar jou als je gastvrijheid uitstraalt, waar je ook bent! Om te zorgen dat jouw gasten niets tekortkomen loop je graag een tandje harder.

Hou je van koken, lekker eten, wil je iets bijdragen, en hou je van interactie met je gasten? Dan is catering bij Hutten iets voor jou!

Catering bij Hutten betekent werken op een vaste locaties met een vast team, of werken als flexibele kracht in de regio. Twee opties met hun eigen dynamiek, en hun eigen uitdaging!

"Het voelt echt als je eigen onderneming. Jij bepaalt wat je elke dag aan je gasten wil serveren en hebt daarbij zoveel keuze."

Angelique van de Wiel, bedrijfsrestaurant BAS Veghel

banner catering 2
banner catering 2

WAAR JE OOK KOMT SAMENWERKEN
CATERING IS JOUW PASSIE!

Bekijk de variatie

HBC Liander 254 toestemming gereed

Ik wil meer weten over Catering bij Hutten!

* verplicht veld
Contact

0413 75 20 41

Mail ons