Johnny River Amsterdam Merin Hutten 19
Johnny River Amsterdam Merin Hutten 19

Bedrijfscatering

Werken Bij Hutten Content 11

Alles behalve standaard

Eten in uw bedrijfsrestaurant is een beleving en verbindt gasten en medewerkers. Ons doel is om een gastvrije plek te creëren die naadloos aansluit op de wensen van onze opdrachtgever. Een plek waar hun gast kan genieten van een heerlijke maaltijd of een verse kop koffie. Niet alleen voor de lunch, maar ook voor een informeel overleg of een toevallige ontmoeting. Met een gevarieerd assortiment, culinair vakmanschap, creatief ondernemerschap en eigentijdse food concepten zijn wij dagelijks van betekenis voor onze gasten.

Bedrijfscatering Hutten

Dit is wat we doen

Dit doen we op bijna 170 vaste locaties door het hele land. Dagelijks bevoorraad vanuit onze eigen ambachtelijke keuken in Veghel en zorgvuldig geselecteerde leveranciers. De grootte van een bedrijfscateringlocatie of zorginstelling bepaalt hoe groot het catering- en/of hospitalityteam is. Of er koks op locatie koken, barista's de koffiekunst beoefenen en hospitality samenwerkers de totale gastvrijheid verzorgen van receptiedienst tot preparen van vergaderzalen. Hoe groot of klein de locatie, als samenwerker serveer je meer dan lekker en gezond voedsel. Je serveert een totaalbeleving die bijdraagt aan het welzijn van de medewerkers en gasten van een organisatie. Een beleving die positief bijdraagt aan de doelstellingen van die organisatie.

"Het voelt echt als je eigen onderneming. Jij bepaalt wat je elke dag aan je gasten wilt serveren en hebt daarbij zoveel keuze."

Angelique van de Wiel, bedrijfsrestaurant De Tuin (hoofdkantoor Hutten)

Bedrijfscatering Hutten Provinciehuis

Dit is wie we zoeken

Werken in de bedrijfscatering van Hutten doe je met passie voor eten, drinken en gastvrijheid. Als een echte gastheer of –vrouw ben je constant bezig met het overtreffen van de verwachting van de gast. Dat betekent dat je dagelijks zorgt dat de tent er netjes uitziet, je doet de mise en place voor het lunchbuffet of zet alles op tijd klaar, doet bestellingen en soms zelfs administratieve taken. Jij kent je gasten, weet wat ze het liefste eten of waar ze allergisch voor zijn. Hoe dan ook, jij vindt het heerlijk om mensen het elke dag weer naar de zin te maken. Dat zit nou eenmaal in je natuur. Je weet je heldere communicatieve vaardigheden perfect in te zetten om je volledige assortiment goed aan te prijzen. Jouw passie werkt aanstekelijk en de gasten merken dit!

Bekijk de variatie

Contact

0413 75 20 41

Mail ons