HeaderHCC1400x600
HeaderHCC1400x600

Hutten brengt jou in beweging

20180720 Hutten Wat Nou Komkommertijd 4520

Altijd in beweging

Hutten staat nooit stil. Daarom is de afdeling Magazijn & Logistiek ook altijd in beweging. Door efficiënt en slagvaardig te werken, voorziet Magazijn & Logistiek haar opdrachtgevers binnen Hutten van een pragmatische oplossing. Technische dienst, Bestelbureau, Magazijn & Transport en Decor zijn afdelingen die nauw samenwerken om via de logistieke netwerken daadwerkelijk alle producten van Hutten naar de juiste locaties te distribueren. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de opslag, uitgifte en het vervoer van goederen.

MVO Magazine 46

Dit is wat we doen

Op het logistiek centrum is het een drukte van belang.  Want als Hutten op meer dan 180 plekken in Nederland verse voeding en optimale gastvrijheid wil bieden, moeten alle afdelingen nauw samenwerken om iedere bestelling compleet, correct en op tijd te bezorgen. Magazijn houdt het non-food magazijn op orde, spot de nodige reparaties en onderhoudt en zorgt samen met de Technische Dienst dat alle materialen toereikend zijn voor gebruik op partijen en locaties.  Dit alles met een glimlach natuurlijk, want de chauffeurs zijn ook het visitekaartje van Hutten.

20121223 Hutten Kerst productie 8321

Dit is wie we zoeken

Deze samenwerkers weten van aanpakken. Ze nemen hun verantwoordelijkheid want als ‘logistiekeling’ is het jouw taak ervoor te zorgen dat producten vers en dus op tijd op locatie komen per vrachtwagen, bestelbus of desnoods per fiets. Maakt niet uit hoe het geregeld wordt, de gast zal er nooit iets van merken. Je wilt graag netjes werk afleveren. Daar gaan we voor. Houd jij Hutten altijd in beweging?

Contact

0413 75 20 41

Mail ons