HeaderHCC1400x600
magazijn & logistiek bij hutten

Hutten brengt jou in beweging

Als ‘logistiekeling’ is het jouw taak om ervoor te zorgen dat producten vers en dus op tijd op locatie komen per vrachtwagen, bestelbus of desnoods per fiets! En dat is wat het werken bij Magazijn & Logistiek zo uitdagend maakt. Het maakt niet uit hoe het geregeld wordt, de gast zal er nooit iets van werken. Netjes werken en alles aanpakken, dat is waar je voor gaat. En daar krijg jij alle waardering voor van je collega's. 

Iedere dag kom je in een uitdaging terecht om alles geregeld te krijgen, maar samen met je collega's kijk je aan het einde van de dag weer terug op een succes. Elke dag weer! 

Bekijk de vacatures

"Het is een uitdaging om alle producten goed klaar te zetten en op tijd bij de klanten te krijgen. Met ons mega enthousiaste team lukt dit elke dag weer!"

Otto-Paul, Transport Manager

2018 Hutten S amp O 4500

DIT GA JE DOEN

Op het logistiek centrum is het een drukte van belang. Want als wij op meer dan 180 plekken in Nederland verse producten willen leveren, moeten alle afdelingen nauw samenwerken.  

In het magazijn zorg je samen met je team ervoor dat iedere bestelling correct en compleet wordt verwerkt. Als chauffeur zorg je er iedere dag voor dat alles op tijd op locatie is, en ben je een graag geziene gast door de opdrachtgever en jouw collega's op locatie want samen zorg je voor het ultieme resultaat.

Bekijk de vacatures
Contact

088-706 13 89

Mail ons