Werken Bij Hutten Header 6
Werken Bij Hutten Header 6

Met zorg gekeken naar voeding

IMG 9477 stretch width1400 compression65

Vitale voeding ontzorgen bij herstel en welzijn

Zorgorganisaties zijn er primair op gericht om patiënten en revalidanten beter te maken. De invloed van de vitale en gezonde voeding, leefstijlinterventies en de juiste service die wij leveren kan een enorm belangrijke rol innemen. Het is onze missie om het eten en drinken dat we onze gasten aanbieden gezonder en lekkerder te maken. Gezonde en smaakvolle voeding die gericht is op minder suiker, minder zout en de betere vetten. De beleving van eten en drinken is een essentieel onderdeel geworden in het herstelproces en dit wordt regelmatig onderschat. Met de juiste voedingswaarden en specialistische voeding willen wij patiënten vitaler én beter maken. Bij de ontwikkeling van doelgroepenvoeding betrekken wij voedingswetenschappers, diëtisten en stichtingen als Voeding en Kanker Info.

"Ik vind het te gek dat ik kan bijdragen aan het herstel van patiënten en revalidanten door gezonde voeding te serveren. Dan ben je echt van betekenis."

Charles Janssen, Manager Food Care & Cure

IMG 9864 stretch width1500 height1500 compression65

Dit is wat we doen

Het totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van zorginstellingen kan in handen van Hutten liggen. We bieden keuzevrijheid en flexibiliteit, oprechte gastvrijheid en aandacht. Patiënten laten kiezen wat ze willen eten met behulp van een bedside terminal, waarop alle menu's en gerechten afgestemd zijn op de medische behandeling en het specifieke dieet van de patiënt. Bij alle maaltijden staat puur, vers en echt eten centraal. Bekroning op ons werk kregen we in 2014 en 2016 toen Ziekenhuis Bernhoven in Uden werd uitgeroepen tot meest gastvrije ziekenhuis van Nederland. 

IMG 9432 stretch width1500 height1500 compression65

Dit is wie we zoeken

In de vaak voor de patiënt belastende behandeltrajecten willen wij dat de patiënt niets tekort komt. Jij begrijpt dat gezonde voeding moet bijdragen in het herstel van patiënten en revalidanten. Ondanks dat je ook de mindere tijden van de gasten meekrijgt, blijf je positief en probeer je altijd een positieve bijdrage te leveren tijdens hun verblijf. Goede persoonlijke zorg en aandacht voor de patiënt kunnen we dan ook met een gerust hart aan jou overlaten

Contact

0413 75 20 41

Mail ons