Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Whitepaper EAT Lancet

Samen waarde creëren voor een fijne toekomst

Het zit het dna van Hutten om het goede te doen. Om houding te nemen. Om bij te dragen aan veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst van mensen, natuur en maatschappij. Daarom zetten we ons vol overtuiging en optimisme in voor een gezonde aarde en gelukkige mensen. Door de keuzes die we maken, leveren we een positieve bijdrage aan de draagkracht van de aarde, helpen we onze gasten de gezonde keuze te maken en mag iedereen meedoen en hun talent benutten. Daarbij vinden wij dat het in onze keten een stuk beter, verantwoorder en transparanter kan. Zo zijn onze samenwerkers elke dag op een missie om oprecht iets te betekenen voor elkaar, onze opdrachtgevers, gasten en de samenleving. Dit verbindt ons en geeft energie. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn en maakt samenwerken met en bij Hutten betekenisvol én leuk.

Ketenverantwoordelijkheid

Hutten wil transparantie en verantwoording bevorderen in elke fase van het productie- en distributieproces van onze eigen activiteiten en die van de partners waar we mee samenwerken. Het voorkomen of aanpakken van misstanden op het gebied van arbeidsomstandigheden, mensenrechten en milieu is hierbij cruciaal. Daarom kiezen we onze boeren en leveranciers zorgvuldig, produceren we zelf, slaan we het zelf op en brengen het zelf rond. Binnen ons bedrijf en binnen onze ketens ondernemen wij vanuit dezelfde visie, pakken we onze verantwoordelijkheid en gaan we voor transparantie en een eerlijke prijs voor de mensen die er werken.

We colombia coffee plukken 2 chantal arnts min

Waar wij ons voor inzetten

Akker hash042de51c523c8e50

Gezonde aarde

Genoeg gezond eten voor iedereen, nu en in de toekomst. Daar gaan we voor. Daarom maken we bewuste keuzes die bijdragen aan een gezonde aarde. We spannen ons in voor het behoud van milieu en biodiversiteit, dierenwelzijn, het klimaat, gaan voedselverspilling tegen en helpen bij het opbouwen van een circulaire economie.

Lees meer over onze aanpak
Gebarentaal medewerker keuken min

Gelukkige mensen

We dragen bij aan het welzijn en geluk van mensen. Ons smaakvolle eten en drinken helpt hen vitaler te worden. We streven naar een diverse en inclusieve samenleving. Gender, seksuele voorkeur, leeftijd, culturele achtergrond, religie, opleidingsniveau of arbeidsbeperking, bij ons is Iedereen gelijk.

Lees meer over onze aanpak

Waarde creëren voor iedereen

We streven ernaar om waarde te creëren voor iedereen: onze klanten, leveranciers en de samenleving in haar geheel. Wil je graag meer weten over hoe Hutten haar rol oppakt en bijdraagt aan een betere toekomst? Meer informatie vind je onder andere in ons jaarverslag waarin een deel MVO-verslag is opgenomen. Je kunt het jaarverslag hieronder downloaden. 

Jouw feedback, vragen en opmerkingen zijn belangrijk voor ons. Ze helpen ons om onze doelen te bereiken, het verschil te maken en bij te dragen aan een betere toekomst. Heb jij een suggestie, klacht of een andere opmerking over onze producten of waardeketen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via suggestie@hutten.eu

“We geven meer aan de wereld, dan dat we ervan nemen”

NEEM CONTACT MET ONS OP

BH Commercie