Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Meer geven, minder nemen

Hutten wil bijdragen aan het geluk van samenwerkers, opdrachtgevers, gasten, leveranciers en de samenleving. Het zit in ons dna om het goede te doen. Om houding te nemen. Om bij te dragen aan veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst van mensen, natuur en maatschappij. Dat doen we door meer aan de wereld te geven dan ervan te nemen. We geloven dat we daarmee het verschil kunnen maken. Daarom zetten we ons vol overtuiging en optimisme in. Voor het klimaat, want we willen een positieve bijdrage leveren aan de draagkracht van de aarde. Voor sociale gelijkheid, want iedereen is gelijk en mag meedoen bij ons. Voor gezond eten, want wij willen onze gasten helpen de gezonde keuze te maken. Zo volgen we onze weg en worden we stap voor stap een bedrijf dat meer geeft dan neemt.

Waar wij ons voor inzetten

Akker hash042de51c523c8e50

Klimaatpositief

We staan voor een grote uitdaging: genoeg gezond eten voor iedereen, nu en in de toekomst. De uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen moet omlaag. Wij zetten vol in op het besparen van onze uitstoot. In 2030 willen we géén uitstoot meer veroorzaken. Niet met de eigen producten en diensten, niet door de inzet van derden. Dan zijn we klimaatpositief. ​​

Lees meer
Business Horeca bedrijfsrestaurant lunch

Gezond eten

Het is slim om een gezonde leefstijl aan te houden. Maar: veel mensen vinden het moeilijk om nu iets te doen of te laten, waarvan ze pas later het effect merken. Zoals kiezen voor gezond eten. Wat een uitdaging voor Hutten! Wij helpen mensen graag gezonder te eten. Weten hoe we dat doen? Lees dan snel verder. 

Lees meer
Gebarentaal medewerker keuken min

Sociale gelijkheid

We zetten ons in voor sociale gelijkheid door inclusief en divers te zijn. Iedereen mag zichzelf zijn en er is gelijkwaardigheid. Wij omarmen de verschillen die er zijn tussen mensen: gender, seksuele voorkeur, leeftijd, culturele achtergrond, religie, opleidingsniveau of arbeidsbeperking; bij ons is iedereen gelijk. 

Lees meer

Samen waarde creëren

We streven ernaar om aan jouw verwachtingen te voldoen, of deze zelfs te overtreffen, om zo waarde te creëren voor iedereen: onze klanten, leveranciers en de samenleving in haar geheel. Jouw feedback, vragen en opmerkingen zijn daarom van essentieel belang, omdat ze ons helpen bij te dragen aan een betere toekomst. Heb jij een suggestie, klacht of een andere opmerking over onze producten of waardeketen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via suggestie@hutten.eu. Jouw mening is belangrijk en helpt ons om onze doelen te bereiken en om het verschil te maken.

Wil je graag dieper inzicht in hoe Hutten haar rol oppakt en bijdraagt aan een betere toekomst? Wij nodigen je uit om ons jaarverslag en MVO-beleid te downloaden. Deze documenten geven een gedetailleerd overzicht van onze inspanningen en hoe we er voortdurend naar streven om meer te geven dan we nemen.

“We geven meer aan de wereld, dan dat we ervan nemen”

NEEM CONTACT MET ONS OP

BH Commercie