Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Sociale Gelijkheid

Ieders talent doet ertoe, wordt maximaal ontplooid en we helpen anderen op weg naar geluk. We zetten ons in voor sociale gelijkheid door inclusief en divers te zijn. In een inclusieve organisatie voelt iedereen zich veilig. Iedereen heeft de ruimte om zichzelf te zijn, er is gelijkwaardigheid en alle samenwerkers hebben toegang tot dezelfde (doorgroei)mogelijkheden en middelen. Een inclusieve organisatie maakt diversiteit mogelijk. Het betekent dat we geen onderscheid maken tussen de verschillen die er zijn tussen mensen. Gender, seksuele voorkeur, leeftijd, culturele achtergrond, religie, opleidingsniveau of arbeidsbeperking; bij ons is iedereen gelijk. Zo geven wij invulling aan goed werkgeverschap.​

Bakkerij samenwerkers 4

Goed werkgeverschap

Wij vinden dat iedere organisatie de taak heeft om maatschappelijk bij te dragen. Want juist organisaties zijn de sleutel naar een wereld waarin iedereen dezelfde kansen krijgt. Daarom zetten wij de deuren open voor iedereen. Buiten ons bedrijf en binnen onze ketens ondernemen wij vanuit dezelfde visie en gaan we voor transparantie en een eerlijke prijs voor de mensen die er werken. We vinden het gaaf dat we op deze manier veel mensen een fijne werkplek kunnen bieden. Bijvoorbeeld op onze business horeca-locaties, in De Verspillingsfabriek, onze zorgbakkerij of als gebaarista in een van de espressobars van de Sign Language Coffee Bar. ​

Zelfstandig werkend kok bij PMC 20220309 Hutten 022 1

Hier vind je onze toppers

HCC keuken Samenwerkers Bakkerij 3 min

Onze zorgbakkerij

In onze zorgbakkerij hebben de meeste bakkers een gehoorbeperking. Ze gebruiken niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en al dat ambachtelijke lekkers te kneden, rollen en bakken. Het ruikt er altijd lekker. Heerlijk zoet als we koekjes, muffins, brownies of ons bananenbrood van geredde en overrijpe bananen bakken. Lekker kruidig als onze worstenbroodjes in de oven zitten. Of naar chocola! Want uit onze patisserie komen de geurigste brokken pure chocola, maar ook fijne bonbons met verrassende vullingen. We bake the world a better place en dat proef je!

Samenwerkers hutten verspillingsfabriek veghel

De Verspillingsfabriek

De Verspillingsfabriek maakt smaakvolle soepen en sauzen van verse ingrediënten die overblijven bij versnijders, boeren en telers. De kopjes en kontjes van tomaten, een lading beschadigde courgettes, te kleine uien, bobbelige pompoenen, snijresten van bloemkool, paprika’s met vlekken… de fabriek weet er wel raad mee! We maken er producten vol goeds mee: meer verse groenten, geen onnatuurlijke E-nummers en heel veel kruiden. Een aanzienlijk deel van het team heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar een etiketje? Die plakken ze liever op de soep. Want talent verspillen is ook zonde.

Naar de website
Sign language coffee bar doof medewerker min

Sign Language Coffee Bar

Bij de Sign Language Coffee Bar werken dove of slechthorende barista’s, ook wel gebaarista’s genoemd. Je bestelt bij hen al gebarend je koffie met behulp van het menu op een videoscherm. De barista bereidt daarna met veel passie jouw bestelling. Precies zoals jij je koffie lekker vindt. De Sign Language Coffee Bar leidt dove en slechthorende mensen vakkundig op tot Gebaarista en levert verschillende concepten om een leuke, originele en maatschappelijke invulling te geven aan jouw bedrijf of evenement.

Naar de website