Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Drijfveren


Hutten wil bijdragen aan het geluk van samenwerkers, opdrachtgevers, gasten, leveranciers en de samenleving. Geluk voor de samenleving gaat over het goed en verantwoord gebruiken van de natuurlijke bronnen van de aarde, over inclusiviteit, diervriendelijkheid, verspilling tegengaan en transparant ondernemerschap. We weten wat ons te doen staat en nemen onze verantwoordelijkheid. Door meer te geven dan te nemen, geven we een fijne, leefbare wereld door aan de volgende generaties. 

Sociale gelijkheid

Ieders talent doet ertoe en wordt maximaal ontplooid. We zetten ons in voor sociale gelijkheid door inclusief en divers te zijn. Iedereen heeft de ruimte om zichzelf te zijn, er is gelijkwaardigheid en alle medewerkers hebben toegang tot dezelfde doorgroeimogelijkheden. We zijn een inclusieve organisatie, dat betekent dat we geen onderscheid maken tussen de verschillen die er zijn tussen mensen. Gender, seksuele voorkeur, leeftijd, culturele achtergrond, religie, opleidingsniveau of arbeidsbeperking, bij ons is iedereen gelijk.

Laat jouw talent zien
Gebarentaal medewerker keuken min

Klimaatpositief

We staan voor een grote uitdaging. Genoeg gezond eten voor iedereen, nu en in de toekomst. De uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen moet omlaag. Wij komen in actie en zetten vol in op het besparen van onze CO2 uitstoot. In 2030 willen we géén uitstoot meer veroorzaken. Niet met de eigen producten en diensten, niet met de inzet van derden. Dan zijn we klimaatpositief.

Help ons mee
Klimaatpositief

Gezond eten

Gezond eten helpt bij het voorkomen van ziekten als diabetes, obesitas en hart- en vaatziekten. Wij helpen mensen graag gezonder te eten. Dat doen we door met verse en onbewerkte producten de lekkerste gerechten te maken. Zo maken we steeds meer ruimte voor de lekkerste groenten op ons bord en gebruiken we minder vlees en zuivel. Dit is gezonder voor je lijf en voor de aarde.

bijdragen aan gezondheid
Gezond voeding catering min

Culinair voeding zorg klimaat min
Culinair ambacht gezond voeding min
Gezond voeding catering min
Gebarentaal medewerker keuken min
Sign language coffee bar doof medewerker min
Verspillingfabriek productie medewerker min
Gezond voeding catering min
Hutten catering gezond eten3 min
Hutten catering gezond eten salades min
Hutten zorgbakkerij samenwerker min
Klimaatpositief
Hutten culinair centrum klimaatpositief min

Niet direct gevonden wat je zocht?

Job Alert

Open sollicitatie

Neem direct contact op