20140912_Hutten_Bernhoven_7071.jpg

Care & Cure Services

Echte gastvrijheid,
dat zie je, dat voel je, dat proef je

Het totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van ziekenhuis Bernhoven is in handen van Hutten. De samenwerking tussen het ziekenhuis en Hutten is gebaseerd op de gemeenschappelijke visie op gezondheid en voeding: Eten en drinken levert een bijdrage aan de gezondheid van het welzijn van mensen.

Uniek
De speerpunten van het voedingsconcept zijn; lekker, gezond en gevarieerd (streekgebonden producten en seizoensgebonden), keuzevrijheid en flexibiliteit, juiste prijsstelling, passende sfeer en ambiance, oprechte gastvrijheid en herkenbaarheid.
Dagelijks bieden we een 'Menu van de Chef' en verschillende à la carte gerechten aan. Patiënten kiezen zelf wat ze willen eten met behulp van een bedside terminal, een touchscreen dat bij elk bed voorhanden is. Daarop staat alle informatie en staan foto's van de menu's. Natuurlijk mag familie mee-eten, dat kan op de kamer of in een van de vier lounges. Een koppeling met relevante patiëntgegevens zorgt ervoor dat alle menu's en gerechten afgestemd zijn op de medische behandeling en het specifieke dieet van de patiënt. Bij alle maaltijden staat puur, vers en echt eten centraal.

Diensten
Met 120 samenwerkers verzorgt Hutten de volgende onderdelen:

Room- & loungeservice:
Alle dienstverlening van eten en drinken voor patiënten en bezoekers op de verpleegafdelingen van het ziekenhuis. Gemiddeld 300 patiënten en 1.000 bezoekers per dag.

Brasserie met 75 zitplaatsen:
Gemiddeld 475 bezoekers per dag.

Restaurant met 275 zitplaatsen:
Gemiddeld 500 bezoekers per dag (medewerkers en bezoekers).

Automatenservice

Vergaderservice & banqueting

Gasttevredenheid
Gemiddeld scoort Hutten een 8,7. We willen echt onderscheidend en van betekenis wilt zijn voor de gast. Gasten worden zo ambassadeurs voor het ziekenhuis en voor Hutten.

Bekroning
In 2014 en 2016 heeft ziekenhuis Bernhoven de Gastvrijheidszorg Award gewonnen! Een mooie bekroning voor Bernhoven en een belangrijke waardering voor de inspanningen van de Hutten-samenwerkers op locatie en die dagelijks achter de schermen in het Hutten Culinair Centrum klaarstaan.

Prijzen en onderscheidingen

HFC_contact_Jan_Loeff.jpg
HFC_contact_Jan_Loeff.jpg

Samen een bijdrage leveren aan bewoners en patiënten?

Volg ons verhaal

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs