20211214 Hutten Care  amp  Cure 61383

Maximaal ontzorgen en bijdragen aan herstel met eten, drinken en gastvrijheid

Binnen de zorg is nog een hele wereld te winnen als het gaat om de invloed van het juiste aanbod van vitale en gezonde voeding, leefstijlinterventies en de juiste service. Het is onze missie om het eten en drinken dat we onze gasten aanbieden gezonder en lekkerder te maken en daarmee van betekenis te zijn voor het welzijn en herstel van patiënten en revalidanten. Hutten ontwikkelt maatwerk voedingsconcepten voor ziekenhuizen, revalidatieklinieken en zorginstellingen. Hierin staan de ambities van opdrachtgever en de wensen van de patiënt centraal. Daarin zetten we altijd een stap extra! Door keuzevrijheid te geven of een lichtpuntje te creëren tijdens een opname. Zo introduceerden we bij Prinses Maxima Medisch Centrum een keuken waar ouders & kind samen kunnen koken en zetten we patiënten in het zonnetje met onze 'EHBG koffer': eerste hulp bij geluksmomentjes.

De beleving van eten en drinken is een essentieel onderdeel geworden. Met de juiste voedingswaarden en specialistische voeding dragen wij bij aan patiënten vitaler én beter maken. Bij de ontwikkelingen van doelgroepenvoeding werken wij samen met voedingswetenschappers, diëtisten en stichtingen, als Wereld Kanker Onderzoek Fonds

Meer te weten komen? Neem hier contact op

Kennismaken met Care & Cure


Wat zijn de trends in de zorgsector op het gebied van eten en drinken? Hoe zit het met duurzaamheid en wat betekent gastvrijheid? Je ziet het in het filmpje dat we maakten voor het programma De Barometer.

Waarom Hutten?

Onze services in

Amphia ZKH Breda 1 8

Horeca

Een horecagelegenheid in een ziekenhuis of revalidatiekliniek is meer dan een ruimte om te eten en drinken. Het is de plek om even te ontspannen en samen te zijn met familie, vrienden of collega’s. Wij hebben hier veel ervaring mee en zijn pas tevreden als we een gastvrije ruimte hebben gecreëerd die volledig past binnen de cultuur van uw instelling. In uw restaurant of espressobar zorgen onze betrokken en hartelijke medewerkers dat uw gasten zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van een smaakvol en gezond en vers aanbod.

Referenties

Let's care for the happiness of others!

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs