Care_amp_Cure_2.jpg

Care & Cure Services

Totale ontzorging
hospitality, eten & drinken

Eerlijke en gezonde voeding!

Hutten Care & Cure gelooft erin dat goed eten en drinken net als de juiste gastvrijheid bijdragen aan het welzijn en herstel. Daarom wil Hutten Care & Cure een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn van patiënten, gasten en bezoekers door het exploiteren en beheren van alles wat met eten en drinken te maken heeft binnen Care en Cure omgevingen. Hutten Care & Cure ontzorgt opdrachtgevers van idee tot operationele bedrijfsvoering. Dat betekent dat de gehele 'keten' van gastvrijheidsarchitectuur afgestemd is op de specifieke wensen en eisen (customer intimacy) van de patiënt en gast en volledig voor de opdrachtgever wordt voorbereid, geregisseerd, gemanaged en uitgevoerd. Op zowel dienstverlenings- als productniveau doen wij geen enkele concessie aan het kwaliteitsniveau. Daarom ontwikkelt Hutten, vaak in samenwerking met externe partijen, ook doelgroepen- en specialistische voeding, zoals oncologische voeding, voeding met afwijkende consistenties en eiwitrijke voeding. Een voorbeeld hiervan zijn de ontwikkelde recepten in samenwerking met voedingenkanker.info.

Waarmee kunnen we van dienst zijn?

De 7 beloftes van Hutten Care & Cure

Op deze markten zijn wij actiefHet totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van ziekenhuizen kan in handen van Hutten worden gelegd. We bieden keuzevrijheid en flexibiliteit, oprechte gastvrijheid en aandacht. Patiënten laten kiezen wat ze willen eten met behulp van een bedside terminal, waarop alle menu's en gerechten afgestemd zijn op de medische behandeling en het specifieke dieet van de patiënt. Bij alle maaltijden staat puur, vers en echt eten centraal. Voor ziekenhuis Bernhoven verzorgen wij een voedings- en gastvrijheidsconcept. Wat dat precies inhoudt lees je hier.

Care_amp_Cure_3.jpg


V&V organisaties kunnen rekenen op onze persoonlijke aandacht en gastvrije dienstverlening. In een sfeervolle ambiance, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de betreffende instelling. We bieden bewoners een ruime keuzevrijheid in eten en drinken, rekening houdend met diëten of allergieën en wanneer en waar deze de maaltijd wilt nuttigen. De bewoners van Pantein maken naar tevredenheid gebruik van onze diensten.

Care_amp_Cure_1.jpg

We bieden bewoners, medewerkers en gasten een plek waar zij zich comfortabel voelen. Tijdens een ontmoeting genieten van een lekker kop koffie of verse maaltijd in een sfeervolle setting. Gerechten die op ambachtelijke wijze bereid zijn. Met verse ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. Samen met Reinier van Arkel hebben wij een voedings- en gastvrijheidsconcept opgesteld, afgestemd op hun visie.

Care_amp_Cure_4.jpg

Bij revalidatiecentra serveren we aan zowel medewerkers als cliënten een vers en gezond ontbijt, lunch en diner. Dit gebeurt met aandacht voor de gast. Zijn er speciale wensen of diëten, dan houden onze topchefs daar rekening mee. Uiteraard is het mogelijk om tussen de maaltijden door een lekker kop koffie, kop thee of een verse vruchtensap te serveren. Graag zelfs! Dit doen wij al bij Sint Jacob kliniek.

Care_amp_Cure_2.jpg

Ook bij religieuze instituten kunnen we op dagelijkse basis verse en ambachtelijke maaltijden bezorgen. We bieden een grote variatie in dagmaaltijden en zorgen wekelijks voor een nieuw menuoverzicht. We kunnen rekening houden met persoonlijke voorkeuren, diëten of allergieën. Enkele instituten waar we dagelijke maaltijden bezorgen zijn de Zusters van de Choorstraat en Stichting Barmhartige Zusters van de Heilige Carolus Borromeus.

Bedrijfscatering_Hutten_Bedrijfscateraar_11_.jpg

Een kleine impressie

Hutten_Food_Care_banner.jpg
Hutten_Food_Care_banner.jpg

Voeding afgestemd op de
behoeften van de gast

Enkele referenties

Hutten_samen.jpg

Werkgeluk als wapen

Het stimuleren van een gezonde levensstijl vinden we van het grootste belang medewerkers van onze opdrachtgevers als onze eigen samenwerkers. Gezonde, vitale medewerkers zijn energieker en gelukkiger. Ze zijn productiever en melden zich minder vaak ziek. Onder gezondheid verstaan we bij Hutten niet alleen fysieke gezondheid, maar ook geestelijke gezondheid. We hebben aandacht voor het werkgeluk van onze samenwerkers en willen hun geluk vergroten. Hier hoort ook het monitoren en terugdringen van het ziekteverzuim bij. Een gelukkige samenwerker krijgt bij ons de ruimte en voldoende tools om zich optimaal te ontwikkelen. Als deze groeit, groeit onze organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan het trainen en opleiden van onze samenwerkers. Vooral als zij door overname in dienst komen van Hutten, zorgen wij dat zij in een warm bad terecht komen en ruimte krijgen voor ontwikkeling.

maatschappelijk_ondernemen_banner.JPG
maatschappelijk_ondernemen_banner.JPG

Bijdragen aan het
behoud van de aarde

Hier beleef je Hutten

HUTTEN_banner_beeld_gastvrijheid_1400x600px_HIRES_V03_3.jpg
HUTTEN_banner_beeld_gastvrijheid_1400x600px_HIRES_V03_3.jpg

Trots op onze successen

HFC_contact_Jan_Loeff.jpg
HFC_contact_Jan_Loeff.jpg

Keuzevrijheid voor
bewoners en patiënten?

Volg ons verhaal

Ga verder naar

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs