Banner Care amp Cure 1

Care & Cure

Onze services in

IMG 9432

Hutten Care & Cure

De wensen van de patiënt zijn voor ons leidend in zorgconcepten. Hutten Care & Cure is met gezonde voeding en oprechte gastvrijheid op elk moment van de dag van betekenis voor het welzijn en herstel van patiënten en revalidanten. De beleving van eten en drinken is een essentieel onderdeel geworden binnen het herstelproces. Dit wordt regelmatig onderschat. Met de juiste voedingswaarden en specialistische voeding dragen wij bij aan patiënten vitaler én beter maken.

Hutten Care & Cure introduceert in uw organisatie een onderscheidend eet- en gastvrijheidsconcept met daarbij de juiste aandacht voor patiënt en hun bezoekers. De patiënt bepaalt namelijk grotendeels zelf wat, wanneer, waar en met wie hij eet.

Het perfecte maatwerk voedingsconcept in lijn met visie, kernwaarden, behoeftes en ambities van opdrachtgevers, gasten, patiënten en bewoners. Hutten Care & Cure voegt met deze concepten aantoonbaar toe aan een doelgerichte F&B en gastvrijheidsbeleving. Het wordt beter, leuker, vitaler, gezonder, gastvrijer, lekkerder, eerlijker en duurzamer. 


Graag meer te weten komen? Neem hier contact op
20180627 Hutten Princes Maxima Centrum 7796

Kind en gezin centraal bij Prinses Máxima Centrum

Het nieuwe Prinses Máxima Centrum introduceerde in samenwerking met Hutten een uniek voedingsconcept. Het concept sluit zoveel mogelijk aan bij het gewone leven en de belevingswereld van de kinderen en beoogt hen met goed, smakelijk eten te verleiden om te eten. Inmiddels hebben de kinderen en hun ouders al kennisgemaakt met het eten en drinken, de gastvrouwen en koks en natuurlijk Peer & Poffer. Deze ‘vriendjes’ zijn te vinden op de Kanjerkar, de menukaart en in het restaurant.

Lees hier het artikel!

Waarom Hutten?

Referenties

Hier beleef je Hutten

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs