Care & Cure

Vitale voedinggastvrijheid
Ontzorgen bij herstel & welzijn

20140912_Hutten_Bernhoven_7071.jpg

Take care & cure!

De wensen van de patiënt zijn voor ons leidend in zorgconcepten. Care & Cure wil met gezonde voeding en oprechte gastvrijheid op elk moment van de dag van betekenis zijn voor het welzijn en het herstel van patiënten en revalidanten. De beleving van eten en drinken is een essentieel onderdeel geworden in het herstelproces en dit wordt regelmatig onderschat. Met de juiste voedingswaarden en specialistische voeding willen wij patiënten vitaler én beter maken.

Care & Cure introduceert in uw organisatie een onderscheidend eet- en gastvrijheidsconcept met daarbij de juiste aandacht voor patiënt en hun bezoekers. De patiënt bepaalt namelijk grotendeels zelf wat, wanneer, waar en met wie hij eet. Bij alle maaltijden staat gezond, vers, ambachtelijk bereid en eerlijk eten centraal.

Wil je meer weten? Neem hier contact op
Banner Hutten CC Bernhoven
Banner Hutten CC Bernhoven

"Ondervoeding in het ziekenhuis: een complexe strijd"

In de praktijk

Waarmee kunnen we voor u van betekenis zijn?

De 7 beloftes van Care & Cure

In deze markten zijn wij actiefHet totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van ziekenhuizen kan in handen van Hutten worden gelegd. We bieden keuzevrijheid en flexibiliteit, oprechte gastvrijheid en aandacht. Patiënten laten kiezen wat ze willen eten met behulp van een bedside terminal, waarop alle menu's en gerechten afgestemd zijn op de medische behandeling en het specifieke dieet van de patiënt. Bij alle maaltijden staat puur, vers en echt eten centraal. Voor ziekenhuis Bernhoven verzorgen wij een voedings- en gastvrijheidsconcept. Wat dat precies inhoudt lees je hier

Bij revalidatiecentra serveren we aan zowel medewerkers als cliënten een vers en gezond ontbijt, lunch en diner. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de gast. Zijn er speciale wensen of diëten, dan houden onze chef-koks daar rekening mee. Uiteraard is het mogelijk om tussen de maaltijden door een lekkere kop koffie, kop thee of een verse vruchtensap te serveren. Graag zelfs! Dit doen wij bijvoorbeeld al bij Sint Jacob en bij zorghotel Recura.

We bieden bewoners, medewerkers en gasten een plek waar zij zich comfortabel voelen. Tijdens een ontmoeting genieten van een lekkere kop koffie of verse maaltijd in een sfeervolle setting. Gerechten die op ambachtelijke wijze bereid zijn. Met verse ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Persoonlijke aandacht en gastvrije dienstverlening staan centraal in verpleging- en verzorgingsorganisaties. In een sfeervolle ambiance, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de betreffende instelling. We bieden bewoners een ruime keuzevrijheid in eten en drinken, rekening houdend met diëten of allergieën en wanneer en waar deze de maaltijd wilt nuttigen. De bewoners van Pantein maken naar tevredenheid gebruik van onze diensten.

Care & Cure in de praktijk

Referenties

HFC_contact_Jan_Loeff.jpg
HFC_contact_Jan_Loeff.jpg

Samen een bijdrage leveren aan bewoners en patiënten?

Hier beleef je Hutten

Prijzen en onderscheidingen

Volg ons verhaal

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs