Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen genieten

Uitgebreid genieten op één van onze locaties. Passie, liefde en ambacht zijn de belangrijkste  ingrediënten die in elk gerecht bij onze locaties terugkomen. Alles wordt huisgemaakt, om het  uiterste uit smaken en structuren te halen. Zo blijft ieder gerecht  tot de laatste hap lekker en spannend. 

Horecalocaties

20220211 Hutten Boshuys 011 6875

't Boshuys

Bij ’t Boshuys in Best bevind je je midden in de natuur. Een prachtige locatie omgeven door de bossen van natuurgebied de Sonse Heide zorgen voor een unieke en ontspannen sfeer. Geniet van een lekkere lunch, diner of borrel in de brasserie of op het groot deels overdekt, maar toch zonovergoten terras.

bezoek de website
2058231 min

Brasserie Rita

De oudste plek van Eindhoven kennen we tegenwoordig als DOMUSDELA. In dit voormalige kloostercomplex vind je Brasserie Rita. Hier is uit eten gaan een beleving. Moderne interieurelementen gaan hier op smaakvolle wijze samen met het historische karakter van de rest van het pand.

Bezoek de website
20220513 Hutten Mahler 003 7275

Grand café Mahler

Grand Café Mahler is gevestigd in The Edge Building aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam. Neem hier de tijd om tot rust te komen: kletsen bij een kop koffie en een stuk taart, genieten van de zon op ons terras of heerlijk dineren. 

Bezoek de website
20220616 Hutten WUR 004 6463 min

Restaurant Novum

Restaurant Novum is dé culinaire ontmoetingsplek op de campus van Wageningen University & Research. Iedereen is hier de hele dag welkom voor de beste koffie van de campus, een goede lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner. Wij verrassen een kaart vol bijzondere gerechten en ingrediënten met een verhaal.

Bezoek de website

© Twycer fotografie voor bedrijven