Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
20220531 Hutten Kite Pharma 166

Bijdragen aan geluk met gastvrijheid


Hutten wil bijdragen aan het geluk van mensen: onze opdrachtgevers, hun medewerkers, gasten en patiënten, onze eigen samenwerkers én de samenleving. Dat zit diep in ons dna. Waarom eigenlijk? En wat heb je eraan als je zaken doet met Hutten?

Eerst even over dat waarom. Hutten wil al meer dan negentig jaar waarde toevoegen. Elke generatie deed dat op zijn eigen manier, maar altijd om van betekenis te zijn voor anderen, om bij te dragen aan het geluk van mensen en de maatschappij. Dit geldt dus ook voor onze opdrachtgevers. Deze zijn zeer divers en hebben hun eigen missie en ambities. Wij willen daaraan bijdragen door voortdurend in contact te zijn en vanuit oprechte interesse op zoek te gaan naar wat jou beweegt. Vervolgens spelen we daar proactief op in met efficiënte oplossingen voor optimale tevredenheid. Dat doen we onder andere met behulp van de methodiek gastvrijheidsarchitectuur.

Een gastvrije organisatie

Opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers; gastvrijheid is voor iedereen, maar niet voor iedereen hetzelfde. Daarom is het begrijpen van de gast heel belangrijk en moet je handvatten hebben om met ze te verbinden. Daarvoor ontwikkelde Hutten de methodiek Gastvrijheidsarchitectuur. Deze helpt om de gastvrijheid binnen een organisatie te monitoren, te verbeteren en te borgen zodat we harten kunnen raken en veroveren.

Meer lezen over gastvrijheidsarchitectuur

20220531 Hutten Kite Pharma 060

Kennisdeling over gastvrijheid

Er is al veel geschreven over de voordelen van hybride werken waarbij medewerkers deels thuis en deels op kantoor werken. Maar wat nou als die balans een beetje zoek is of mensen helemaal niet komen opdagen? Wat kun je als werkgever doen om mensen weer en meer naar kantoor te laten komen? Hutten is ervan overtuigd dat de oplossing deels ligt in de rol van gastvrijheid. In onze nieuwe whitepaper onderzoeken we welke rol gastvrijheid hierin kan spelen en hoe Hutten daarbij kan helpen. Onze whitepaper verschijnt begin juni en deze zomer organiseert Hutten weer een inspiratiesessie. Kom jij ook? Meld je vrijblijvend aan en ontvang een notificatie per e-mail.

Aanmelden

20230208 Hutten BH DNB 0030