Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

De hybride paradox


We zijn alweer halverwege 2023. Een jaar dat anders is dan de afgelopen jaren. In alle opzichten. Neem de hybride paradox. Herken jij dit ook? Mensen willen aan de ene kant flexibel werken en aan de andere kant meer sociaal ontmoeten. Deze behoefte is door corona in een stroomversnelling gekomen. Hybride werken is de toekomst, daar is iedereen het wel over eens. Maar hoe zorg je als opdrachtgever voor een optimale hybride werkomgeving waarbij de onderlinge verbondenheid en werkgeluk gestimuleerd worden? En welke rol speelt catering daarin?

Gastvrijheidsarchitectuur whitepaper 1

Lotte van den Braak, Commercieel Manager Hutten Business Horeca: "Onze manier van werken is fundamenteel veranderd en de grenzen tussen werk en privé zijn vervaagd. Deze manier van werken is de standaard geworden. Bedrijven moeten zich nu in een rap tempo gaan aanpassen om de medewerkers in deze hybride werkbehoefte maximaal te faciliteren in combinatie met het bewaken en realiseren van de doelstellingen van de organisatie."

Lotte van den Braak

 "Bij Hutten zoeken we dagelijks naar klantspecifieke oplossingen om met horeca & hospitalitydienstverlening bij te dragen aan een plezierige, fijne, gezonde en toegankelijke werkplek. Echter, één ding is wel duidelijk: de ‘one size fits all’ oplossingen zijn niet meer relevant. Als commerciële afdeling focussen we ons meer en meer op het inspireren en activeren van maatwerk horeca- & hospitalityproposities binnen ecosystemen van klanten. We kruipen in de huid van de opdrachtgever en ontwikkelen een visie op gastvrijheid in combinatie met f&b waarbij gebouwen, services en mensen met elkaar verbonden worden. Gastvrijheidsarchitectuur noemen wij dit. Dit start met grondige klant-, gastanalyses en guest journeys waardoor inzicht ontstaat voor het bouwen van maatwerkproposities. Zo’n propositie bestaat in de basis vaak uit een work café of selfservice restaurant al dan niet aangevuld met een losse of geïntegreerde espressobar en receptiedienst."

"Vervolgens kan daar andere hospitality of F&B-dienstverlening aan toegevoegd worden. Denk, naast banqueting en boardroom services, aan programma’s gericht op de gast en ter versterking van de community die net iets minder vanzelfsprekend zijn zoals ons ‘People Engagement Program’ of ‘Gast Communication & Activation Program’. Onze eigen bouw-, inrichting- en stylingafdeling komt samen met de opdrachtgever en architect van ontwerp tot en met realisatie tot de beste oplossingen waarmee we een doelgerichte efficiënte all day omgeving garanderen waar van lay out tot apparatuur, van groen tot verlichting en van muziek tot geur nagedacht is om de beste gastreis te realiseren. We leveren zo impactvolle bijdrages in de realisatie van duurzame werkplekken waarbinnen het welzijn van mensen centraal staat."

Kunnen we iets voor je betekenen?