Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

EIGENTIJDSERF EN HUTTEN BUNDELEN KRACHTEN

EIGENTIJDSERF en Hutten food & design kondigen met trots per 1 januari 2024 een nieuwe samenwerking aan voor de exploitatie van food & beverages. Deze samenwerking brengt twee vooraanstaande namen in de hospitality- en cateringindustrie samen om een door de natuur geïnspireerde, culinaire ervaring te creëren voor bezoekers van EIGENTIJDSERF in Westelbeers.

Afbeelding nieuws

De samenwerking heeft tot doel om EIGENTIJDSERF sterk te profileren als culinaire bestemming, waar gasten genieten van duurzame maar bovenal hoogwaardige gerechten met groenten, fruit en eetbare bloemen uit eigen (moes)tuin en kas. EIGENTIJDSERF is trots op dit foodconcept. Het stilt niet alleen de honger, maar levert ook een bijdrage aan het verblijf en de gezondheid van de gasten.

Veronique van Bree, Directeur van Joannes Hospitality, benadrukt het belang van deze samenwerking: "Wij zijn verheugd om samen te werken met Hutten, een bedrijf dat bekend staat om haar innovatieve en duurzame benadering van catering en gastvrijheid. Samen streven we ernaar om EIGENTIJDSERF te positioneren als een toonaangevende bestemming voor de beste hospitality-ervaring."

“Beide bedrijven delen een passie voor kwaliteit en service, wat de basis vormt voor een succesvol partnerschap,” volgens Gijsbert Bos, Directeur van Hutten food & design. De gecombineerde expertise van Hutten en EIGENTIJDSERF op het gebied van hospitality en catering biedt niet alleen een smaakvolle ontwikkeling, maar ook een verbetering van de gastvrijheidservaring.

Zowel Hutten, als Joannes Hospitality hebben naast gastvrijheid ook maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Via de Joannes Bosco Stichting steunt EIGENTIJDSERF jaarlijks verschillende doelen. Hierbij leggen zij de focus op projecten die de ontwikkeling van jongeren in Brabant bevorderen.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking en het creëren van memorabele culinaire momenten bij EIGENTIJDSERF.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: gijsbert.bos@hutten.eu & veronique@joanneshospitality.nl

nieuwsbericht eigentijdserf