Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Hutten wordt partner van DPG Media

Met trots verwelkomt Hutten DPG Media als nieuwe opdrachtgever. Vanaf halverwege maart zal Hutten het Food & Beverage aanbod verzorgen voor de medewerkers van DPG Media op drie locaties: het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor Mediavaert in Amsterdam-Duivendrecht en de kantoren in Best en Rotterdam.

Foto Convenant DPG media Hutten 29 10 23

“DPG Media wil voor alle collega’s een plek creëren waar zij vanuit hun drive en passie voor media kunnen werken, kunnen samenwerken en de verbinding met elkaar op kunnen zoeken. Naast de vele werkplekken en brainstorm- en vergaderruimtes zijn er veel faciliteiten waar men die verbinding kan opzoeken. Bedrijfsrestaurants met goede horeca zijn hierin essentieel. Wij geloven dat we in Hutten de juiste partner gevonden hebben, omdat zij op een vergelijkbare manier naar de rol van horeca kijken. Kwaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid zijn voor ons heel belangrijk geweest in het keuzeproces en precies deze drie pijlers hebben we gevonden in het assortiment van Hutten,” aldus Stijn Van Den Acker, Facility Manager DPG Media Nederland en België.

Mediavaert
In Amsterdam wordt op dit moment gebouwd aan Mediavaert, vanaf maart 2024 het nieuwe hoofdkantoor van DPG Media in Nederland. Duurzaamheid, flexibiliteit, gezond werken, innovatie en creativiteit zijn belangrijke speerpunten in het ontwerp. Naast vele werkplekken en brainstorm- en vergaderplekken, heeft het gebouw radio-opnamestudio’s voor Qmusic en JOE, restaurants, sportfaciliteiten én een aansprekende eventlocatie aan de kade van de Duivendrechtsevaart. Firstmate Hospitalty Consultants heeft het tenderproces begeleid. “Hutten heeft in dit proces met smaak de meest passende invulling gegeven aan het concept, passend bij het DNA van DPG Media,” aldus Matthijs van Schaik, Senior Hospitality consultant van Firstmate. “Hutten gaat in Mediavaert meer dan 2000 medewerkers dagelijks voorzien van een duurzame, gezonde en vooral smaakvolle lunch. Op de andere locaties, in Best en Rotterdam, zullen nog eens meer dan 200 medewerkers genieten van ons culinaire aanbod en gastvrijheid. Daarnaast verzorgen we de banqueting en kunnen we met Hutten food & design voor elk gewenst event maatwerk leveren,” aldus Bram Meijer, operationeel directeur Business Horeca bij Hutten.

DPG Media

Community en verbinding
Mediavaert wordt hét voorbeeld van een onderscheidende kantoorlocatie waar medewerkers en bezoekers graag willen verblijven. “Wij hebben inmiddels de nodige ervaring in het co-creëren van toekomstbestendige werkomgevingen”, vertelt Bram Meijer. “Gebouwen die een plek worden om te ontmoeten, samen te zijn en te werken. En bij DPG Media komt daar nog een extra dimensie bij, namelijk dat de collega’s werken voor een grote diversiteit aan merken met alle een eigen identiteit en cultuur. Samen met DPG Media gaan we daarom extra inzetten op activiteiten die hen verbinden en de community versterken. Eten, drinken en gastvrijheid spelen daarbinnen in de basis een belangrijke rol. Wij geloven dat mensen tot bloei komen als ze zich echt welkom voelen, in verbinding kennis delen en elkaars creativiteit stimuleren. Zo kunnen ze op hun toppen presenteren en grenzen verleggen.”

Hutten en DPG Media gaan een duurzaam partnerschap aan voor onbepaalde tijd. “Hieruit spreekt een groot vertrouwen,” aldus Bram Meijer. “Deze samenwerking belooft een duurzaam partnerschap te worden waarin we met veel enthousiasme bijdragen aan de duurzaamheid, vitaliteit en werkgeluk bij DPG Media.