Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

TenneT en nieuwe bedrijfscateringpartner Hutten gaan voor duurzaam partnership

Met trots tekenden Bob Hutten (Hutten) en Mario Suykerbuyk (directeur BTO) op 16 januari 2024 de samenwerkingsovereenkomst voor de bedrijfscatering. Vanaf maandag 5 februari 2024 is Hutten de nieuwe cateraar op de regiokantoren Gouda, Weert en Hoogeveen en het TenneT hoofdkantoor in Arnhem.

IMG 1546 min

Mario Suykerbuyk: "TenneT en Hutten vinden elkaar in een gedeelde visie en ambitie op duurzaamheid, gezonde voeding en verantwoord ondernemen. TenneT werkt iedere dag aan een inspirerende, uitnodigende en duurzame werkomgeving met aantrekkelijke voorzieningen voor onze medewerkers. De visie op eten & drinken en dienstverlening van Hutten is gebaseerd op drie pijlers: duurzaam, kwaliteit en energie en die past naadloos bij TenneT.”

Thijs Poelman, Head Corporate Real Estate & Facility Management en direct verantwoordelijk voor bedrijfscatering van TenneT: “Het versneld verminderen van de TenneT CO2-voetafdruk en het betrekken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoals Hutten dat mogelijk maakt, zijn doelstellingen van FM die bij Hutten optimaal tot uiting komen.”


Startdatum
Maandag 5 februari 2024 start Hutten op de vier locaties met de cateringdienstverlening. Het gaat dan onder meer over de restaurants, het e-kV in Arnhem en de banqueting (de catering rondom vergaderingen en evenementen). Het Hutten SusTASTEtable Food Program en de visie van TenneT komen samen in het cateringconcept ‘The Grid’. De naam van het concept is een knipoog naar het Target Grid van TenneT; de routekaart van het toekomstige elektriciteitsnet.

Het Huttenconcept
Marjolein Bovekerk, salesmanager van Hutten: “Wij willen zorgen voor een plek waar de TenneT medewerker zich thuis voelt, die uitnodigt om te verbinden en elkaar te ontmoeten en waar eten en drinken de verbindende factor is.”

TenneT is enthousiast over de wijze waarop Hutten kiest voor gezonde en voedingsrijke en smaakvolle producten uit het seizoen, eigentijds zoals bijvoorbeeld trendy streetfoodgerechten en dat aansluit op de wensen bij de verschillende behoeften door de dag heen. Met in de basis een assortiment dat bestaat uit een energierijk assortiment met een groot aandeel plantaardige, onbewerkte ingrediënten met hoge voedingswaarden, minder vlees en zuivel en lokaal verkregen ingrediënten als dat mogelijk is. Maar natuurlijk hoort er ook af en toe een ‘guilty pleasure’ bij, want boven alles moet eten en drinken natuurlijk lekker zijn! Daarnaast zetten we samen ook een flinke stap in de gezamenlijke duurzaamheidsdoelstellingen door verspilling te voorkomen en sturen we samen actief op het betrekken van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Marjolein: “We kijken enorm uit om met TenneT dit mooie partnership aan te gaan en gezamenlijk onze duurzaamheidsambities te behalen.”

Tekenmoment TenneT - business catering