Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Vernieuwende bedrijfshoreca, maximaal van toegevoegde waarde


Gijs van Wanrooy, Markt & Concepten Business Horeca aan het woord: “Hutten heeft haar propositie in de markt voor bedrijfshoreca in de afgelopen periode behoorlijk versterkt. Waar we de laatste jaren al koploper waren op thema’s als gezond eten, duurzaamheid en inclusie is nu flink doorgepakt op programma’s om mensen te bewegen naar kantoor te komen. Zo kunnen we tegenwoordig een aanzienlijke bijdrage leveren aan het aantrekkelijk maken van gebouwen voor de verschillende doelgroepen. Niet alleen binnen de F&B outlets, maar gedurende de hele gastreis van ontvangst tot en met vertrek.”

Gijs van Wanrooy

“De basis is natuurlijk ons ambachtelijk bereid F&B aanbod. Dat hebben we uitgebreid met programmamanagement, waaronder Daily Pop’ ups, Food ‘n Moodmaker Moments en World Kitchen Weeks. Zo worden de outlets veel leuker en verrassender voor de gast. Natuurlijk geïnspireerd door onze eigen Nederlandse en internationale chefs actief op meer dan 160 locaties door heel Nederland. Met producten uit eigen keukens waaronder De Verspillingsfabriek en onze zorgbakkerij. Daarnaast heeft een intensivering plaatsgevonden in de samenwerking met House of Inclusion van Hutten. De Gebaarista’s en de Sign Language Coffee Bar zijn eenvoudiger in te zetten bij bestaande en nieuwe relaties. Maar ook nieuwe digitale oplossingen zijn toegevoegd aan de propositie. Zo kunnen in 2024 allergenen en voedingswaarden van onze producten live ingezien worden middels een webapp.”

“Al deze ontwikkelingen maken dat Hutten tegenwoordig zoveel meer is dan ‘de cateraar’. Vandaag de dag bouwen we samen met onze partners aan plekken waar mensen graag verblijven. Plekken met heel veel toegevoegde waarde, voor voor zowel de organisaties als de mensen die daar aanwezig zijn.”