Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Drees

Vertrek Drees Peter van den Bosch als Algemeen Directeur Hutten

Veghel, 23 december 2022 – Drees Peter van den Bosch heeft aangekondigd te vertrekken als Algemeen Directeur bij Hutten. Op 1 januari 2021 nam hij de dagelijkse leiding over van Bob Hutten. “We hebben veel waardering voor de inzet van Drees”, aldus Bob Hutten. “We vinden het ontzettend jammer dat onze wegen zich scheiden en willen benadrukken dat we in goed contact en met wederzijds respect uit elkaar gaan.”

“Hutten heeft een lastig jaar achter de rug, “ aldus Bob Hutten. “Aan de ene kant was er veel omzetgroei, maar we hadden ook te maken met hoge kostenstijgingen en een groot personeelstekort. De afgelopen maanden heeft Drees samen met veel mensen uit het bedrijf intensief samengewerkt aan het plan voor 2023. In deze tijd is er ook veel en uitvoerig overleg geweest met de leden van de Raad van Commissarissen. Drees voelde na deze gesprekken te weinig steun om het plan daadkrachtig te kunnen uitvoeren. Dat was wat hem betreft geen goede basis om door te gaan en hij heeft daarop zelf het besluit genomen om weg te gaan.”

Hutten is Drees dankbaar voor hoe hij het gedachtegoed de afgelopen jaren heeft voortgezet tegen de achtergrond van de problemen die op zijn pad kwamen zoals corona, de gevolgen van de oorlog in Oekraïne en het personeelstekort. Bob Hutten: “Drees wilde een moedig bedrijf zijn, met moedige mensen. Een bedrijf dat wil bijdragen aan geluk en aan oplossingen voor klimaatverandering, de gezondheid van mensen en sociale ongelijkheid. Aandachtsgebieden die Hutten altijd na aan het hart hebben gelegen. We zullen dan ook doorgaan op de ingeslagen wegen en verder bouwen op deze fundamenten.”

De Raad van Commissarissen en de directie van Hutten hebben unaniem besloten dat Bob Hutten nu de beste opvolger is en hij neemt per direct formeel de taken als Algemeen Directeur van Drees Peter van den Bosch over. Bob Hutten: “Drees krijgt hiermee de ruimte om de komende maanden zijn werkzaamheden over te dragen. We wensen hem veel sterkte en succes daarbij. Ook voor de toekomst, waarbij we ervan overtuigd zijn dat er prachtige uitdagingen op zijn pad zullen komen waar hij zijn kwaliteiten kan inzetten.”