20190611 HBC Microsoft salesfotografie 41

Mensen gelukkig maken

Hutten wil impact hebben op een betere wereld. In alles wat we doen, hebben we dat op ons netvlies. Of we nu vechten tegen verspilling van voedsel of van talent. Of we nu werken aan voeding voor mensen die ziek zijn of herstellen, aan circulaire producten of een vernieuwend eventconcept. Onze ambitie gaat altijd over betekenis en geluk. Daarom kijken en luisteren we naar de wereld om ons heen. We informeren, inspireren, helpen, delen en geven. Recht uit ons hart. 

Waar we van houden? Heel lekker eten maken, betekenisvolle momenten creëren, jezelf blijven ontwikkelen, het beste geven, hard werken, met gezelligheid en humor. Zo laten we zien wie we zijn. Dat we écht zijn. Zo zijn we van betekenis en dragen we bij aan geluk. Raken we harten en veroveren we ze.

Hier gaan we voor

Zo werken we samenWe geloven in de kracht van mensen.
Daarom biedt Hutten veel vrijheid om zelfstandig te handelen voor degenen die verantwoordelijkheid kunnen, willen en durven nemen.

We begrijpen elkaar.
We houden de communicatielijnen kort en zijn eerlijk en open naar elkaar.

Vernieuwing & verbetering is belangrijk.
Dit bereiken we door het enthousiast ontwikkelen en delen van kennis.

We doen het samen en zijn ons hiervan bewust.
Daarom stellen we ons kwetsbaar op, tonen begrip en laten iedereen in zijn of haar waarde.

We zijn trots op onszelf, onze omgeving en alles waar het bedrijf voor staat.
Iedereen binnen het bedrijf draagt dit uit.

Hiermee onderscheiden we ons

Samenwerkers Hutten 002

Ben jij een samenwerker?

Bij Hutten spreken we niet over werknemers, maar over samenwerkers. We hebben elkaar nodig om tot resultaat te komen. Jouw individuele succes is daarbij de sleutel tot wat wij samen bereiken. Hutten is fan van het welzijnsdenken in plaats van het welvaartsdenken. We geloven erin dat gelukkige samenwerkers succesvoller zijn en daarmee zorgen voor een succesvolle business in plaats van andersom. We zetten dus de mens centraal, hebben oog voor wie onze samenwerkers echt zijn en wat hen gelukkig maakt. Zo mogen zij dichtbij zichzelf blijven en kunnen ze geluk overbrengen op anderen. Echt en oprecht. En dát voelen mensen. 

In alles wie we zijn, bij alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen willen we de Beste, de Leukste en de Gelukkigste zijn. Deze visie geeft houvast, maar we zitten echt niet met z’n allen in een grote, gelukkige bubble. We staan gewoon met beide benen op de grond. Onze cultuur is onderscheidend en maakt ons uniek en in de tussentijd werken we gewoon keihard. Om ook de beste en de leukste te zijn. Dat betekent gas erop, elke dag opnieuw. Sluit jij je binnenkort aan als samenwerker?

Bekijk de vacatures van Hutten

Samen werken aan een duurzame toekomst

Contact

088 706 1200

Mail ons

Kom langs