Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Chefs corridor

Waar we vandaan komen

Hutten is 95 jaar geleden opgericht door de familie Hutten met als uitgangspunt om waarde toe te voegen aan samenwerkers, opdrachtgevers, gasten en de maatschappij. Voor de klanten in de bakkerij van opa Jan, voor de gasten in het restaurant van Piet en Ria, voor de vele opdrachtgevers en leveranciers waarmee Bob in de loop der jaren ging samenwerken. Elke generatie deed dat op zijn eigen manier, maar altijd om bij te dragen, om toe te voegen, om van betekenis te zijn voor anderen. Voor de huidige familie-eigenaren is een diepe relatie met de mensen in hun omgeving en verbinding met natuur en cultuur het fundament onder hun werkwijze. Bijdragen aan het geluk van mensen stellen zij als diepste centraal en is het uitgangspunt bij alles wat Hutten doet.

Neem direct contact op

Ketenregie en samenwerken

In de loop van de jaren is er veel veranderd en toch ook weer niet. Natuurlijk zijn we heel erg hard gegroeid, doen we nu dingen die in de beginjaren nog niet eens bestonden. Maar de waarden waaruit we ondernemen, het van betekenis willen zijn, dat veranderde niet. Hutten neemt houding en loopt voorop in trends en ontwikkelingen. We nemen verantwoordelijkheid en pakken regie op de keten. Dat betekent dat wij actief en intensief samenwerken met onze partners in de keten om onze producten en diensten zo effectief mogelijk naar de klant te brengen. Daarbij dragen we altijd bij aan een gezonde, duurzame en gelukkige toekomst van iedereen die met en voor ons werkt. Het betekent ook dat we onze eigen productiefaciliteiten, distributie en logistiek hebben. Zo hebben we grip op onze ketens van grond tot mond.

Benieuwd waar we ons eten bereiden?
HCC keuken Samenwerkers kok 82 min

Vooruitstrevend met culinair ambacht en oprechte gastvrijheid

Onze producten vertegenwoordigen ons onderscheidend vermogen. Ze zijn de dagelijkse bewijslast van hoe wij willen zijn, denken en doen. De smaak is dus altijd top, ze zijn gemaakt met verantwoord geproduceerde ingrediënten en hebben een transparant, traceerbaar en volledig verhaal. Daarvoor zetten we ons elke dag in. Onze dienstverlening is een vertaling van onze houding: vooruitlopen op het moment om waarde toe te voegen aan de ander. Om dat te kunnen doen leven we ons in de ander in en maken we oprecht contact. Zo willen we het goede doen, al 95 jaar.

Zo maken we impact!
20210817 Hutten Boulevard Restaurant Faam 0062 8262

Automatiek hutten
Team hutten barriere
Piet hutten kind
Molenstraat hutten
Piet hutten koken
Vrachtwagen hutten
Ongeluk bakkerij jan hutten
Molenstraat restaurant 1
Kinderen buffet
Piet ria hutten 2
Vier bogen restaurant
Team restaurant hutten
Piet ria hutten 1
Restaurant hutten binnen 1
Restaurant hutten 1
Piet hutten koken 2
Recepten piet hutten 2
Vier bogen interieur
Recepten piet hutten 1
Familie hutten restaurant
Cafe restaurant hutten
Cateraar van t jaar 2008
Bob klein keuken 1
Bouw buitenkant
Corridor
Bob hutten barriere
Buffet hutten
Barriere piet hutten
Cafe molenstraat piet hutten
Culiniar centrum brabant
Jan hutten voor bakkerij
Bar molenstraat
Jan hutten bakkerij
Buffet hutten piet
Jan hutten fiets
Mountbattenweg
Bar molenstraat hutten 2
Parel v d meiery
Jan hutten piet
Molenstraat restauarant hutten

“Bijdragen aan het geluk van mensen is het uitgangspunt bij alles wat Hutten doet. Vroeger en nu nog steeds.”

Neem contact met ons op

BH Commercie