Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen impact maken

Hutten neemt je graag mee in waar wij voor staan. We willen bijdragen aan jouw geluk en dat van de generaties na ons. Daarom focussen wij ons op 6 pijlers.

Rodekool salade sesam pinda

Culinair ambacht

Traditionele recepturen en met de hand bereid, dat is pas huisgemaakt! We gebruiken verse en zoveel mogelijk onbewerkte ingrediënten. Wat we niet bij jou op locatie kunnen maken wordt gemaakt in één van onze eigen keukens. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door onze gepassioneerde koks.

Hutten gastvrijheid

Oprechte gastvrijheid

Onze samenwerkers doen graag een beetje meer om van het alledaagse iets speciaals te maken. Zo willen we jou iedere dag weer een glimlach bezorgen! Als jij happy bent, dan zijn wij dat ook. Jouw momentje van geluk!

Hutten catering gezond eten bedrijfsrestaurant

Bijdragen aan geluk

Wij willen oprecht van betekenis zijn voor jou én voor anderen! Bijdragen aan geluk is het uitgangspunt bij alles wat we doen. We creëren plekken van verbinding waar lekker en goed eten net zo belangrijk zijn als persoonlijke aandacht.

Hutten culinair centrum klimaatpositief min

Klimaatpositief

In 2024 zijn wij klimaatneutraal door samen te werken met partijen die CO2 uitstoot met ons compenseren, bijvoorbeeld door het planten van bomen. Maar wij zetten graag dat stapje extra! Niet alleen voor jou, maar ook voor dier en aarde. We verbeteren onze eigen keten, door alleen nog maar samen te werken met boeren en telers die meer CO2 terug te grond in stoppen dan het uitstoten. Voor jou betekent dit nog verser eten, zo uit de grond én lekker plantaardig! Met als doel in 2030 regeneratief, ofwel klimaat positief!

Hutten catering gezond eten1

Gezond eten

Genieten van smaakvol en écht eten is ons uitgangspunt! Verse en onbewerkte ingrediënten zitten namelijk barstensvol goede voedingsstoffen. Onze chefs laten je graag ervaren hoe je gezond én lekker kunt eten. Hoe?! Focus op groenten & fruit, meer volkoren en af en toe aangevuld met vlees, vis en zuivel. En vergeet ook niet om voldoende water te drinken. Daar word je happy van!

Hutten Sign Language Coffee Bar

Sociale gelijkheid

We betekenen graag iets voor jou én onze samenleving. Zo bieden wij volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, want talent verspillen is ook zonde. In De Verspillingsfabriek zorgen zij voor onze overheerlijke soepen. In onze zorgbakkerij bakken onze bakkers met een gehoorbeperking veel lekkers en bij onze gebaarista bestel je jouw vers bereide koffie in gebarentaal.