Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Samen genieten! Daar word je happy van

Eten en drinken geeft niet alleen je energielevel een boost, het is ook fuel for the soul! Smaken die perfect samenkomen, je favoriete gerecht, een moment van ontspanning, collega’s ontmoeten of samen iets vieren. Bij Hutten gaat eten en drinken over geluk en verbinding. Dat is wat wij willen, dat jij geniet!

Hutten culinair centrum klimaatpositief 1

Klimaatpositief

In 2024 zijn wij klimaatneutraal door samen te werken met partijen die CO2 uitstoot met ons compenseren. Maar wij zetten graag dat stapje extra! Niet alleen voor jou, maar ook voor dier en aarde. We verbeteren onze eigen keten, door alleen nog maar samen te werken met boeren en telers die meer CO2 terug te grond in stoppen dan het uitstoten. Voor jou betekent dit nog verser eten, zo uit de grond én lekker plantaardig! Met als doel in 2030 regeneratief, ofwel klimaat positief!

Saladebar Ottolenghi its all green Tabouleh 3 min

Gezond Eten

Genieten van smaakvol en écht eten is ons uitgangspunt! Verse en onbewerkte ingrediënten zitten namelijk barstensvol goede voedingsstoffen. Onze chefs laten je graag ervaren hoe je gezond én lekker kunt eten. Hoe?! Focus op groenten & fruit, meer volkoren en af en toe aangevuld met vlees, vis en zuivel. En vergeet ook niet om voldoende water te drinken.

Hutten Verspillingsfabriek samenwerker

Sociale Gelijkheid

We betekenen graag iets voor jou én onze samenleving. Zo bieden wij volop kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, want talent verspillen is ook zonde. In De Verspillingsfabriek zorgen zij voor onze overheerlijke soepen. In onze zorgbakkerij bakken onze bakkers met een gehoorbeperking veel lekkers en bij onze gebaarista bestel je jouw vers bereide koffie in gebarentaal.