Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Hutten bedrijfsrestaurant Vanderlande

Uit onze keukens

Wij zijn Hutten. In 1929 begonnen we als bakkerij. Nu verzorgen we eten, drinken en gastvrijheidsdiensten op vele locaties, waaronder ook bij jouw organisatie! Met tomeloze energie lopen onze samenwerkers voorop om waarde toe te voegen en van betekenis te zijn. Jij staat bij ons centraal en we willen je naar buiten laten lopen met een fijn gevoel. Want gezelligheid en gastvrijheid komen recht uit ons hart. Zo creëren we plekken van verbinding waar lekker en goed eten net zo belangrijk zijn als persoonlijke aandacht.

Brood Puur Hutten

NIEUW! Brood met 100% Nederlands graan

Ons nieuwe Nedertarwe brood is een smaakvol volkoren vloerbrood gemaakt van 100% Nederlands graan. Voor dit lokale brood hoeven we de ingrediënten niet uit vele landen te halen én zorgen we samen met gecertificeerde boeren dat we de bodemgezondheid verbeteren en de biodiversiteit kunnen vergroten. Dat is niet alleen goed voor de wereld om ons heen, maar ook voor jou! De broden zijn namelijk een natuurlijke bron aan vezels en zelfs vezelrijk!

Huisgemaakte spreads Hutten product in bedrijfsrestaurant

Huisgemaakte broodsalades & spreads

We willen niet alleen smaakvol, maar ook goed eten maken. Daarom bevatten onze broodsalades & -spreads minder dierlijke eiwitten en meer groenten! Plantpowerrr!

Lunch soep bedrijfsrestaurant

Soep

Smaak zit van binnen! In De Verspillingsfabriek maken we smaakvolle soepen op basis van groenten die anders verspild zouden worden. Dat gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want talent verspillen, dat vinden wij ook zonde!

Wist je dat 95% van onze soepen vegan zijn?

Bakkerij brownie bedrijfsrestaurant

Bakkerij zoet & hartig

Onze bakkers hebben een gehoorbeperking, ze gebruiken niet veel woorden, maar hun handen des te meer! Zo bakken zij heerlijke zoete lekkernijen zoals bananenbrood met overrijpe bananen en pompoenmuffin met maar liefst 30% pompoen. Maar ook hartige snacks ontbreken niet, zoals onze handgemaakte worstenbroodjes van duurzaam gekweekte oesterzwammen.

Koude dranken melk bedrijfsrestaurant

Koude dranken

Vers van de pers! Ons sap van appels wordt geperst en gebotteld zodra de appels uit de boomgaard komen. Een heerlijke friszoete smaak, zonder toevoegingen! Maar ook onze melk en karnemelk zijn super vers, want de koeien staan naast de zuivelmakerij. Laaiend lekker!

Koffie bedrijfsrestaurant

Koffie

We care: we geven om goede koffie. We gaan voor de beste smaak en kwaliteit en een herkomst die we kunnen traceren van bes tot boon. Onze zoektocht naar de beste koffiebonen bracht ons naar Colombia en Brazilië. Daar worden onze Arabica-koffiebonen geteeld. Het slow-roasten gebeurt in een lokale koffiebranderij, op ambachtelijke wijze. Het verpakken doen talentvolle helden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo smaakt koffie nog beter!

Grabn Go Bedrijfsrestaurant

Grab ‘n Go

Ontdek ons assortiment aan verse to go-producten. Van chefs salads, fruit & veggie pots, rijkelijk belegde sandwiches, tosti’s, wraps, side salades tot desserts.

“Meer weten over hoe wij dit maken?”

Hutten Culinair Centrum

Wij houden van huisgemaakt, dat is het echte culinaire ambacht. En van producten waar we de herkomst van kennen. Met die producten maken we (bijna) alles zelf. In onze ambachtelijke keuken, onze zorgbakkerij en in De Verspillingsfabriek. Als enige cateraar in Nederland hebben we een ambachtelijk culinair centrum: een keuken van 1400 m2 waar we 24/7 op ambachtelijke wijze mise-en-place maken voor al onze restaurants en locaties. We maken er dagelijks verse broodsalades en spreads, verse to go-producten (chef salads, fruit & veggie pots, belegde sandwiches, tosti's, wraps, side salads en desserts) en gevarieerde wereldgerechten als overwerkmaaltijd of als je geen tijd hebt om te koken.

Hutten culinair centrum klimaatpositief min

Onze zorgbakkerij

In onze zorgbakkerij hebben de meeste bakkers een gehoorbeperking. Ze gebruiken niet veel woorden, maar hun handen des te meer. Om te communiceren en al dat ambachtelijke lekkers te kneden, rollen en bakken. Het ruikt er altijd lekker. Heerlijk zoet als we koekjes, muffins, brownies of ons bananenbrood van geredde en overrijpe bananen bakken. Lekker kruidig als onze worstenbroodjes in de oven zitten. Of naar chocola! Want uit onze patisserie komen de geurigste brokken pure chocola, maar ook fijne bonbons met verrassende vullingen. We bake the world a better place en dat proef je!

Hutten zorgbakkerij samenwerkers JPG

De Verspillingsfabriek

De Verspillingsfabriek maakt smaakvolle soepen en sauzen van verse ingrediënten die overblijven bij versnijders, boeren en telers. Een lading beschadigde courgettes, te kleine uien, bobbelige pompoenen, snijresten van bloemkool en broccoli, paprika’s met vlekken… de fabriek weet er wel raad mee! We maken er producten vol goeds mee: meer verse groenten, geen onnatuurlijke E-nummers en heel veel kruiden. Een aanzienlijk deel van het team heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar een etiketje? Die plakken ze liever. Ze denken in mogelijkheden, want talent verspillen is ook zonde.

Onze producten vertegenwoordigen ons onderscheidend vermogen. Ze zijn de dagelijkse bewijslast van hoe wij willen zijn, denken en doen. De smaak is dus altijd top en ze zijn gemaakt met verantwoord geproduceerde ingrediënten. Omdat we voorop willen lopen, zullen onze producten altijd beter moeten zijn en het volledige verhaal vertellen. Daarvoor zetten we ons elke dag in.

Hutten Verspillingsfabriek samenwerker