Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek

Nieuws & inspiratie

Gezond lunchen? Lekker belangrijk!

Van 25 t/m 29 september is het de Nationale Vitaliteitsweek. Daarin staat centraal om werkend Nederland bewust te maken van de eigen vitaliteit. De hele dag een lach op je gezicht! Want als jij goed in je vel zit, dan straal je meer en beschik je over meer energie. Fuel the soul!

Wij, bij Hutten, dragen graag bij aan jouw vitaliteit, want goed in je vel zitten begint bij goed én lekker eten! Verse en onbewerkte ingrediënten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Deze dragen niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar leveren ook een grote bijdrage aan hoe fit en gelukkig jij je voelt. Want écht lekker eten is ook gewoon puur genieten!

Meer tips om je fit te voelen?

 • Gezond eten & drinken is key. Geen zorgen, wij helpen je deze week al gemakkelijk op weg in het restaurant door gezonde keuzes uit te lichten. Een goed begin, is het halve werk!
 • Move your body! Je kunt al gemakkelijk extra bewegen tijdens je werkdag door bijvoorbeeld de trap te nemen in plaats van de lift, of loop eens naar je collega toe in plaats van op te bellen.
 • Neem ook tijd voor ontspanning. Ga tijdens de lunchpauze achter je bureau vandaan, en wandel bijvoorbeeld een klein rondje.
 • Connect your co-workers! Zoek de verbinding op met je collega’s, zo kun je krachten bundelen.


Als jij happy bent, dan zijn wij dat ook!

22 september 2023

20220705 Hutten Vanderlande 030 bedrijfscatering

Minder Verspilling? Lekker Belangrijk!

Van 11 t/m 17 september is het de Nationale Verspillingsvrije Week. Wij, bij Hutten, vinden verspilling ook LEKKER BELANGRIJK! Ja… Want verspilling tegengaan is niet alleen nog hartstikke lekker, maar toch ook erg belangrijk. Red met ons mee zodat we beetje bij beetje de voedselverspilling terug kunnen dringen!

TIPS voor thuis

 • Groeten & fruit uit de vriezer zijn minstens zo vers én gezond, maar blijven ook nog eens langer goed.
 • Zoek goed uit waar je het beste je eten kunt bewaren, buiten- of in de koelkast!
 • Heb je nog een restje van een product waarvan de Tenminste Houdbaar Tot (THT) datum al is verstreken? Kijk, roek en proef na de datum of het nog lekker is.
 • Op zeer bederfelijke producten staat een Te Gebruiken Tot (TGT) datum. Dit is de laatste dag waarop het nog veilig is om dit product te eten. Lukt het niet om het voor deze dag te consumeren? Vries het dan in!
 • Als je een restje goed bewaart, kun je het later nog prima eten. Sluit het restje wel altijd goed af om het te beschermen. In de koelkast kun je restjes meestal 2 dagen bewaren, in de vriezer meestal 3 maanden.
 • Vries brood in en haal alleen het brood uit de vriezer dat je gaat consumeren. Zo heb je altijd vers brood!
 • Snijd overgebleven verse kruiden fijn en leg ze in een ijsklontjeshouder. Doe er wat olie bij en stop deze daarna in de vriezer. De kruidenijsklontjes kun je gebruiken door ze in de pan te gooien.

Bron: Samen Tegen Voedselverspilling

Tijdens de lunch helpen we je deze week in het restaurant graag op weg met onze online kieswijzer. Deze vind je ook onder de knop hieronder!

8 september 2023

Kieswijzer
Soep min

Culinair ambacht? Lekker Belangrijk!

Traditionele recepturen en met de hand bereid, dat is huisgemaakt! We gebruiken verse en zoveel mogelijk onbewerkte ingrediënten, waar we de herkomst van kennen. Want met die producten maken wij (bijna) alles zelf. Wat we niet bij jou op locatie kunnen maken wordt gemaakt in één van onze eigen keukens. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar door onze gepassioneerde koks!

We staan voor eten dat smaakvol, aantrekkelijk, gezond, duurzaam en transparant is en vinden dat het in de keten een stuk beter kan. Daarom kiezen we onze boeren en leveranciers zorgvuldig, produceren we (bijna) alles zelf, slaan we het zelf op en brengen we het zelf rond. Zo hebben wij écht grip op onze ketens en voorzien we jou van goed én smaakvol eten! Wij maken van ons culinaire ambacht onze culinaire kracht! Meer weten over onze keukens en eigen producten?

22 juni 2023

Uit onze keukens
20220705 Hutten Vanderlande 026 4560bedrijfscatering