Bakkerij productie worstenbroodjes 21

We bake the world a better place

Wij zijn de bakkers van Hutten. De meesten van ons hebben een gehoorbeperking. Dus gebruiken we niet veel woorden, maar onze handen des te meer. Om te communiceren en al dat ambachtelijke lekkers te kneden, rollen en bakken. In onze zorgbakkerij ruikt het altijd lekker. Heerlijk zoet als we koekjes, muffins, brownies of ons bananenbrood maken. Lekker kruidig als onze worstenbroodjes in de oven zitten. Of naar chocola! Want uit onze patisserie komen de geurigste brokken pure chocola, maar ook fijne bonbons met verrassende vullingen. Altijd met aandacht en het grootste geduld gemaakt. En met de beste ingrediënten natuurlijk. We bake the world a better place en dat proef je!

Onze lekkernijen zijn te koop in onze restaurants, Your Barista's espressobars en Ekoplaza. 

Bekijk onze bakkerijproducten

Onze producten zijn

Puur Hutten Iconen Bakkerij 03

Smaakvol

Onze bakkers selecteren met zorg de beste ingrediënten en we gaan voor de beste smaakbeleving.

Puur Hutten Iconen Bakkerij Tekengebied 1

Aantrekkelijk

Genieten van eten en drinken begint met wat je ziet, ruikt, hoort en voelt. Verleiding van buiten maakt dat je wil proeven.

Puur Hutten Iconen Bakkerij 02

Dragen bij aan de inzet van ieder talent

De helft van de samenwerkers in onze bakkerij heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze de mogelijkheid om volledig mee te draaien in het arbeidsproces. Iedereen moet de kans krijgen om zijn talent te ontwikkelen.

Een kijkje in de bakkerij