20190611 HBC Microsoft salesfotografie 12

Huisgemaakte producten uit de keukens van Hutten

Mooie producten maken waar we stuk voor stuk 100% achter staan. We geloven in duurzaam ondernemen. We kennen de herkomst van al onze producten. Zo kunnen we een transparant en eerlijk verhaal vertellen. Hutten wil het beste en meest smaakvolle eten maken. Eten dat goed is voor jou, maar ook voor iedereen die er aan werkt.

Bereid door onze chefs en bakkers, die met veel plezier gruwelijk lekker koken. In onze ambachtelijke keuken in Veghel, onze bakkerij en in De Verspillingsfabriek. Zo natuurlijk mogelijk bereid zonder toevoegingen, want dat is pas echt huisgemaakt. We hopen dat jij net zo geniet bij het eten van al dat lekkers. Een glimlach op jouw gezicht. Dat is ons doel.  Eten waar je gelukkig van wordt! 

Onze producten zijn verkrijgbaar in bedrijfsrestaurants waar Hutten catert of in onze espressobars. 

Onze producten

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px2

Broodsalades en spreads

In onze ambachtelijke keuken in Veghel maken we dagelijks verse broodsalades en spreads. Stuk voor stuk huisgemaakt met enkel natuurlijke ingrediënten, volgens receptuur van onze chefs. 100% groenten en kruiden in unieke smaakcombinaties en zonder toevoegingen. Lekker op onze vers belegde broodjes of om zelf te smeren.

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px5

Soepen en sauzen

Genieten van de lekkerste smaken zónder bijsmaak. In de Verspillingsfabriek maken we onze soepen en sauzen op basis van groenten die anders verspild zouden zijn. Dat gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Want elke vorm van verspilling vinden wij zonde! 

Ontdek meer over de Verspillingsfabriek

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px8

Grab & Go

Ontdek ons assortiment aan verse to go producten. Van chef salads, fruit & veggie pots, rijkelijk belegde sandwiches, tosti's, wraps, side salads tot desserts.

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px4

Zoetig- en hartigheden 

Ambachtelijk en met liefde bereid in onze bakkerij. Probeer eens onze Brabantse worstenbroodjes of de vegetarische variant met een vulling van duurzaam gekweekte oesterzwammen. En onze overheerlijke koeken, muffins en brownies, bananenbrood en meer.

Neem een kijkje in de bakkerij

Sap van appels

Appelsap

Onze sap van appels wordt rechtstreeks uit de boomgaard geperst en gebotteld. Bevat een mix van appels voor een friszoete smaak. Vol vitamines zonder toevoegingen. 

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px6

Melk en karnemelk

Wat onze zuivel zo Laaiend Lekker maakt?  We standaardiseren de melk niet en karnen nog op traditionele wijze. Super vers ook, want de koeien staan naast de zuivelmakerij. En dus: vandaag gemolken is vandaag in de beker. Behalve de karnemelk, die laten minimaal twaalf uur fermenteren. 

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px3

Koffie

We care; we geven om goede koffie. We gaan voor de beste smaak en kwaliteit en een herkomst die we kunnen traceren van bes tot boon. Onze zoektocht naar de beste koffiebonen bracht ons naar Colombia en Brazilië. Daar worden onze Arabica-koffiebonen geteeld. Het slow-roasten gebeurt in een lokale koffiebranderij, op ambachtelijke wijze. Het verpakken gebeurt door talentvolle helden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo smaakt koffie nog beter!

Ontdek hier het verhaal van We Colombian.

Puur Hutten Afbeelding Producten 800x600 px7

Verse maaltijden

Gevarieerde wereldgerechten bereid met verse ingrediënten door de internationale chefs van Hutten. Dat zij met veel plezier gruwelijk lekker koken proef je. Ideaal als overwerkmaaltijd of superhandig bij gebrek aan tijd om te koken. Eten waar je happy van wordt!

Meer lezen over De Maaltijdclub.

Impressie