Hutten_1990.jpg

Ontdek Hutten

Waar we vandaan komen
Een stukje geschiedenis

De basis voor onze Brabantse gastvrijheid is reeds in 1929 door de heer Jan Hutten gelegd. In het hart van Veghel werd een pand aangekocht en niet lang daarna draaide een ambachtelijke bakkerij op volle toeren. Na 10 jaar werd besloten de bakkerij om te bouwen tot lunchroom. In 1951 is het pand nogmaals verbouwd tot café--restaurant met de eerste Veghelse automatiek.

Zoon Piet Hutten gaf in 1962 te kennen het bedrijf te willen overnemen. Het bedrijf groeide en vele verbouwingen volgden. Met veel aandacht voor de gasten en het ambachtelijke vakmanschap werden in de feestzaal achter het restaurant de eerste buffetten en diners geserveerd tijdens huwelijksfeesten, verjaardagen en recepties.

Vanuit de vele tevreden gasten rees eind jaren '70, begin jaren '80 de vraag of Hutten ook buffetten en diners van die kwaliteit aan huis kon leveren. Natuurlijk, de partycatering tak was geboren.

Halverwege de jaren '90 is besloten om specialist te worden binnen de cateringbranche, wel met als uitgangspunt verse en ambachtelijke producten en diezelfde Brabantse gastvrijheid!

In dezelfde jaren '90 heeft zijn zoon Bob Hutten het bedrijf overgenomen en heeft de droom van Piet Hutten weten te verwezenlijken. Bob Hutten heeft van Hutten een toonaangevende nationale cateraar gemaakt met inmiddels drie bedrijfstakken. Hutten is gespecialiseerd in het verzorgen van bedrijfsrestauratieve diensten, het organiseren van exclusieve bijeenkomsten en evenementen en het continu doorontwikkelen van een ambachtelijke food service.

Impressie

Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs