bruidsreportage kasteel Ammersoyen 007 website2

De ervaringen
van onze gasten

Onze gasten vertellen

Jasper & Marleen

Klooster Bethlehem, Haren (Oss)

Hi Judith,

Gisteren weer thuis gekomen van een prachtige huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Inmiddels een kleine drie weken geleden, was daar eindelijk onze grote dag. We kunnen terug kijken op écht een perfecte dag waarin alles tot in de puntjes was geregeld door o.a. Hutten. Het voortraject met jou verliep erg soepel en niets was te gek. Bij Hutten is alles mogelijk, heel fijn! Ook met Niek verliep alles op rolletjes. Hij dacht graag mee en wist alles snel concreet te maken.

De trouwdag zelf bij het Klooster was Ge-wel-dig!!! Van begin tot het eind was er een ontspannen sfeer waarin wij samen met alle gasten in de watten zijn gelegd. Speciale dank voor het personeel wat ervoor heeft gezorgd dat niemand iets te kort is gekomen (mijn oma van 86 jaar heeft het nog over de Glühwein die speciaal voor haar is gehaald). Ook van al onze andere gasten was er alleen maar lof over de aankleding, service en sfeer bij het Klooster.
Super bedankt voor het waarmaken van onze droomdag!!

Groetjes Jasper & Marleen

Sfeer impressies

Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld
Banner Styling Sacha van Lanen gespiegeld

JOUW BRUILOFT GEHEEL
OP MAAT GESTYLED?

bartsarith 20 20bartsarith 82 1

Sarith & Bart

Klooster Bethlehem, Haren (Oss)

"Wat was het een fantastische dag! Mede mogelijk gemaakt door jullie!

Wij zijn deze week terug gekomen van een lekkere vakantie in Gran Canaria en inmiddels de film/trailer ontvangen van de filmman en de foto's van de fotografe. Maar dan kun je pas écht zien wat een MOOI werk jullie ervan hebben gemaakt!!!!

De dag zelf was al prachtig, maar de aankleding (de bloemen, kaarsen, potjes etc etc etc), GE-WEL-DIG!! En het personeel, de een nog behulpzamer en vriendelijker dan de ander!!!

Dank jullie wel! Dank jullie wel voor jullie bijdrage aan onze mooie dag. Dat alles zo mooi en vlekkeloos is gelopen, dank jullie wel voor ALLES!!! Ik weet niet hoe ik verder kan uitdrukken hoe goed jullie het hebben gedaan en hoe blij ik met jullie ben geweest."

Vele lieve groeten, Sarith en Bart

Kasteel Ammersoyen Meetings & Events

Willem & Margaretha

Kasteel Ammersoyen, Ammerzoden

Hoi Michiel,

Wij kijken terug op een geweldig mooie dag. Jullie bijdrage is in drie woorden ge wel dig. Ook onze gasten waren onder de indruk van locatie en jullie werk. De bakker onder onze gasten zei zelden zulk goed en lekker gebak te hebben gegeten. Verder klopte alles tot in de details. Eten goed, water op tafel verrassend en ga zo maar door.

Kortom, verwachtingen meer dan waar gemaakt.

Groeten,

Willem en Margaretha

10351963 701390739972502 8760086435375234060 n 1

Kübra & Kenan

Klooster Bethlehem, Haren (Oss)

“Wij hebben super erg genoten van alles! Van de kleinste details tot aan het gehele plaatje, alles zag er ge-wel-dig uit! We hebben ook alleen maar heel veel mooie complimenten ontvangen van onze gasten. Ja ja, alle 200 gasten waren tevreden.

Het mooie weer, de mooie bloemen overal, het geweldige decor en het lekkere eten.. We hebben echt een droombruiloft gehad!

Sacha, super bedankt dat je altijd zo positief was en ons zoveel hebt geholpen in al die maanden vooraf aan de bruiloft!

Antoinette, super bedankt voor je geduld en je harde werk met de rest van het team op de grote dag zelf!"

Heel veel liefs,

Kübra en Kenan

Sfeer impressies

Beoordeling door onze gasten

8.5
Maximale score is 10. Gebasseerd op 1183 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 97% beveelt ons aan.
Gasten geven ons gemiddeld een:
  • Gastvrijheid manager 8.6
  • Gastvrijheid samenwerkers 8.3
  • Gastvrijheid koks 6.4
  • Kwaliteit culinair 8
  • Locatie 7.5
  • Styling en inrichting 8.3
  • Entertainment 3.6
Contact

0413 366 633

Mail ons

Kom langs