Bedrijfswebsite Werken bij Hutten Puur Hutten De Verspillingsfabriek
Hutten werkgever horeca catering min

Wat we doen

We doen er alles aan om de dag van medewerkers, gasten en patiënten lekkerder, gezonder en leuker te maken. Daar dragen al onze samenwerkers met hun eigen expertise aan bij. Onze koks, barista's, gastvrouwen en -heren en cateringmedewerkers zijn het meest zichtbaar voor de gast. Maar vergeet onze chauffeurs, hr-medewerkers, bakkers, financespecialisten, regiomanagers, magazijnpikkers, marketingspecialisten, salesprofs, conceptontwikkelaars, back-office medewerkers en iedereen die we hier vergeten zijn te noemen niet. Allemaal kanjers die uitblinken in oprechte gastvrijheid en elke dag hun best doen voor jou en je gasten.

Neem direct contact op

Culinair ambacht

Wij maken met de beste, verse ingrediënten het lekkerste eten. We staan voor eten dat smaakvol, aantrekkelijk, gezond, duurzaam en transparant is en vinden dat het in de keten een stuk beter kan. Daarom kiezen we onze boeren en leveranciers zorgvuldig, produceren we (bijna) alles zelf, slaan we het zelf op en brengen we het zelf rond. Zo hebben wij echt grip op onze ketens. En kunnen we voor elke markt op maat koken. Dikvloeibare eiwitverrijkte voeding voor Care & Cure, gerechten op sterrenniveau voor Horeca, Meetings & Events en gezonde lunches voor Business Horeca. Wij maken van ons culinaire ambacht onze culinaire kracht!

20220928 PSV Captains Dinner 114 9012 min

Oprechte gastvrijheid

Wij geloven dat oprecht gastvrij zijn bijdraagt aan gelukkige medewerkers en opdrachtgevers en zelfs aan betere bedrijfsresultaten. Onze gastvrijheid gaat over echt en oprecht aandacht geven. Vanuit een eerlijke overtuiging, authentiek zijn voor je gast. Opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers; gastvrijheid is voor iedereen, maar niet voor iedereen hetzelfde. Daarom is het begrijpen van de gast heel belangrijk en moet je handvatten hebben om met ze te verbinden. Daarvoor ontwikkelde Hutten de methodiek Gastvrijheidsarchitectuur. Deze helpt om de gastvrijheid binnen een organisatie te monitoren, te verbeteren en te borgen zodat we harten kunnen raken en veroveren.

Gastvrijheidsarchitectuur in een notendop
20220616 Hutten WUR 023 6950

“We doen er alles aan om de dag van medewerkers, gasten en patiënten lekkerder, gezonder en leuker te maken”

NEEM CONTACT MET ONS OP

BH Commercie